Hesabım
    Şahan Gökbakar'ın "Kayhan"ı Yüzünü Gösterdi!

    Şahan Gökbakar'ın yeni filmi "Kayhan"a ilk bakış!

    Yerli komedinin sevilen ismi Şahan Gökbakar'ın yeni filmi Kayhan geliyor. Sevilen komedyenin televizyondaki yıllarında "İşin Aslı" skecinde yer verdiği Kayhan tiplemesi, macerasına beyaz perdede devam ediyor.

    Şahan Gökbakar'ın beyaz perdede karaktere geri döneceği "Kayhan" filmi, Gökbakar'ın sevilen tiplemesi Recep İvedik'in ardından yeni bir yerli komedi fenomeni yaratmayı umuyor. Gökbakar'ın en sevdiği tiplemelerinden biri olduğunu belirttiği Kayhan'ın beyaz perde macerasında senaristliği ve yönetmenliği, Gökbakar'ın kardeşi olan Togan Gökbakar üstlenecek. Togan Gökbakar, yerli sinemanın en yüksek gişeli komedi serisi Recep İvedik filmlerinin yanı sıra, Şahan Gökbakar'ın başrolünü üstlendiği Osman Pazarlama ve Celal ile Ceren'in de yönetmen koltuğuna oturmuştu. 

    KAYHAN geliyooooorr...🤴 9ŞUBAT2018

    Şahan Gökbakar (@sahangokbakar)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Çekimleri İstanbul'da, 5 haftada tamamlanan "Kayhan", mezun olduğu lisenin pilav günü sebebiyle hayatı değişen bir adamı temel alıyor. Kayhan, lisede kazandığı sıkı dostlarını yeniden göreceği için çok sevinçlidir. Ancak gittiği geleneksel pilav gününde kendisine verilen bir hediye hayata dair bildiklerini sorgulamasına sebep olur. Kayhan kendisine verilen '98 mezunları yıllığı sayesinde, liseden beri can dostları gördüğü kişilerin aslında kendisinden nefret ettiklerini öğrenir. Kayhan bunca yıldır kandırılmış olmanın bedelini ödetmeye kararlıdır. Ancak yürürlüğe koyduğu intikam planı komik olayların yaşanmasına sebep olacaktır...

    "Kayhan" 9 Şubat 2018 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top