Hesabım
    Yeni "Garez"e "Ruhlar Bölgesi" Transferi!

    Yeni "Garez" uyarlamasına Lin Shaye de katıldı.

    Japon filmi Ju-On'nun yeni Amerikan uyarlaması The Grudge'ın kadrosu genişliyor. 9. devam halkasına ulaşmış olan Japon korku serisi Ju-On'nun yeni uyarlamasında, bir diğer Amerikan korku serisi "Ruhlar Bölgesi"nin Elise Rainier'ını canlandıran Lin Shaye de katıldı. 

    2004 yılında, Sarah Michelle Gellar başrolüyle, beyaz perdeye uyarlanmış olan filmin yeniden çekiminde yönetmen koltuğunu "The Eyes of My Mother" filmiyle Sundance'te dikkat çeken Nicolas Pesce üstlenecek. İlk büyük bütçeli filmine imza atacak olan yönetmene senaryoda ise Jeff Buhler eşlik ediyor.

    Filmin başrollerinde Oscar adayı oyuncu Demian Bichir ve "Oblivion"da Tom Cruise ile başrolü paylaşmanın yanı sıra Black Mirror'ın Crocodile bölümünde de öne çıkan Andrea Riseborough yer alıyor. Ağırlıklı olarak yeni nesil Star Trek serisinin Sulu'su olarak bilinen John Cho da kadroda yer alıyor. Sarah Michelle Gellar başrollü ilk iki uyarlamanın yapımcılığını üstlenmiş olan Sam Raimi, yeni uyarlamada da aynı göreve dönüyor. 

    Japon filminin bir önceki Amerikan uyarlaması, değişim öğrencisi olarak Tokyo'ya giden ve eğitimi gereği sosyal hizmetlerde hastalara bakan Karen Davis'in kaldığı evde intikam peşindeki bir ruhla karşı karşıya kalışını konu alıyordu. Karen'ın yapması gereken ise gizemli ölümlere neden olan bu ruhu durdurabilmek ve sıradaki kurban olmamak için bir an önce büyüyü bozacak bir şey bulmaktı. İddialara göre yeni uyarlamada Riseborough'nun canlandıracağı başrol çocuklu bir dedektif olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top