Hesabım
    “Venom: Zehirli Öfke”nin Müzikleri “Black Panther”ın Bestecisine Emanet!

    “Venom: Zehirli Öfke”nin müziklerini Ludwig Goransson yapacak.

    Sony’nin merakla beklenen çizgi roman filmi “Venom: Zehirli Öfke”, müzikleri için besteci Ludwig Göransson ile anlaştı. Besteci yakın zamanda, gişe fatihi “Black Panther”ın müziklerine imza atmıştı.

    Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom’a başarılı oyuncu Tom Hardy hayat veriyor. Filmde, 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakteriyle karşımıza çıkarken; “Katil Doğanlar”, “Zombieland” ve son olarak “True Detective” dizisinde izlediğimiz, 2 Oscar adaylı Woody Harrelson da filmin kötü adamlarından biri olacak. Yıldız oyunculara filmde Jenny Slate, Riz Ahmed, Michelle Lee, Sailor Larocque ve Reid Scott gibi isimler eşlik ediyor. “Zombieland”, “30 Minutes or Less” ve “Suç Çetesi” gibi filmlerle tanınan Ruben Fleischer “Venom”un yönetmenliğini üstlenirken, senaryo Jeff Pinkner, Scott Rosenberg ve Kelly Marcel’in kaleminden.

    İsveçli besteci Ludwig Göransson, gişe fatihi “Black Panther”ın dışında birçok başarılı filmde besteci olarak rol aldı. “Bu Nasıl Aile?”, “Creed: Efsanenin Doğuşu”, “Merkezi İstihbarat” ve yakın zamanda vizyona giren “Öldürme Arzusu” bu filmlerden yalnızca birkaçı. Goransson’un müziklerini “Community” ve “New Girl” gibi dizilerden de hatırlıyoruz.

    “Venom: Zehirli Öfke” ülkemizde 5 Ekim’de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top