Hesabım
    “Rock of Ages”ın Yıldızı Diego Boneta “Terminator 6” Kadrosunda!

    Yeni “Terminator” filmi kadrosunu şekillendiriyor.

    Geçtiğimiz hafta, vizyon tarihinin dört ay kadar ertelendiğini öğrediğimiz yeni “Terminator” filminden bu sefer olumlu bir haberimiz var. “Rock of Ages” filmiyle tanıdığımız Meksikalı oyuncu Diego Boneta filmin kadrosuna katılan son isim oldu. Aktörün nasıl bir karaktere hayat vereceği açıklanmadı.

    Gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu serilerinden biri olarak görülen “Terminator”ün yeni devam halkası henüz resmi bir ismi sahip değil. Hikaye detayları da açıklanmayan filmin, “Terminatör 2: Mahşer Günü”nün devamı niteliğinde olacağını biliyoruz. Serinin başrolleri Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton’ın geri döndüğü kadroda,“Marslı”, “Always Shine” ve “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı” gibi filmlerde yer alan güzel aktris Mackenzie Davis de bulunuyor. “Deadpool”un yönetmeni Tim Miller’ın yönetmen koltuğuna geçtiği film 22 Kasım 2019’da vizyona girecek.

    Meksikalı oyuncu Diego Boneta, kariyerine 2012 yapımı Tom Cruise’lu “Rock of Ages” filmi ile başladı. “Yaz Kampı” ve “Ben Ölmeden Önce” filmlerinde ve “Scream Queens” dizisinin ilk sezonunda izlediğimiz oyuncu, son olarak geçtiğimiz günlerde yayınlanan Netflix yapımı “The Titan” filminde boy gösterdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top