Hesabım
    Claire Foy'un Lisbeth Salander'ına İlk Bakış!

    Claire Foy'un "Ejderha Dövmeli Kız" imajı ortaya çıktı.

    Yeni kadrosuyla The Girl in the Spider's Web bomba gibi geliyor. Serinin aykırı bilgisayar korsanı Lisbeth Salander'ı canlandıracak olan The Crown dizisinin yıldızı Claire Foy'un imajına ilk bakış geldi. Filmin başrollerinin Stockholm'da fotoğraf çekimi için toplandığı etkinlikte Foy'un saç modeli dikkat çekti.

    İsveçli gazeteci ve yazar Stieg Larsson imzalı Millennium serisinden beyaz perdeye uyarlanacak olan "The Girl in the Spider's Web"in önetmen koltuğunda "Nefesini Tut" ile büyük beğeni toplayan yönetmen Fede Alvarez oturacak. Yönetmenle birlikte Steven Knight'ın üstleneceği senaryodan beyaz perdeye uyarlanacak olan filmin başrolünde Foy'a gazeteci Mikael Blomkvist rolünde Sverrir Gudnason eşlik ederken, filmin kötü adamını ise Danimarkalı oyuncu Claes Bang canlandıracak. Yapım aşamasındaki film Bang'in ilk İngilizce dilindeki filmi olacak. Filmin kadrosunda Sylvia Hoeks de yer alırken, filmin yapımcıları arasında 2011 yapımı ABD versiyonun yönetmenliğini üstlenen David Fincher da bulunuyor.

    "The Girl in the Spider's Web"te Lisbeth Salander, 'The Spider Society' adındaki bir suç örgütüyle karşı karşıya kalıyor. Bu karşılaşma kendi ailesiyle ilgili şaşırtıcı bilgilere ulaşmasına sebebiyet veriyor. Film, 26 Ekim 2018'de Amerika'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top