Hesabım
    Lily James’li Danny Boyle Komedisi Vizyon Tarihini Aldı!

    Filmin oyuncu kadrosunda Lily James, Kate McKinnon ve Himesh Patel yer alıyor

    Oscar ödüllü İngiliz yönetmen Danny Boyle’un yeni filmi vizyon tarihine kavuştu. Komedi ve müzikal türündeki isimsiz film, 13 Eylül 2019 tarihinde vizyona girecek.

    Bir gün uyandığında The Beatles grubunun şarkılarını hatırlayan tek insanın kendisi olduğunu fark eden bir adamı konu alacak film, oyuncu kadrosunu tamamlamaya yakın. Film için şimdilik kesinleşen oyuncular “Tam Gaz / Baby Driver” ve “Cinderella / Cinderella” filmlerinin yıldızı Lily James ve “Damned” dizisiyle tanınan Himesh Patel. 2 Emmy ödüllü aktris Kate McKinnon ve son zamanlarda oyunculuğa merak salmış müzisyen Ed Sheeran da filmde rol almak için görüşmeleri sürdürüyor. Filmin senaryosu “Savaş Atı”, “Dört Nikah Bir Cenaze”, “Zamanda Aşk” ve “Aşk Her Yerde” gibi filmlerin Oscar adayı senaristi Richard Curtis tarafından yazılıyor. Yapımcılar arasında Tim Bevan, Eric Fellner, Matt Wilkinson, Bernie Bellew, senarist Curtis ve yönetmen Boyle bulunuyor.

    Usta yönetmen sıradaki projesinden sonra, 25. Bond filmi ile ilgilenecek. Yönetmenin filmi yönetip yönetmeyeceği henüz kesinleşmese de senaryoyu yazacağı biliniyor. Filmin vizyon tarihi ise 8 Kasım 2019 olarak düşünülüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top