Hesabım
    "Don't Worry, He Won't Get Far on Foot"tan Fragman Var!

    "Don't Worry, He Won't Get Far on Foot" başrolüne Joaquin Phoenix'i yerleştiriyor.

    Biyografik yapım Don't Worry, He Won't Get Far on Foot'tan yeni fragman geldi. Kuadriparatik karikatürist John Callahan'ın hayatını konu alan biyografik yapım, trajediyi mutluluğa çevirmeyi başaran, dayanıklı bir adamın hikayesini anlatıyor.

    John Callahan çok ciddi bir araba kazası geçirerek ölümden dönmüş olan bir adamdır. John'un ölümden döndükten sonra yapmak istediği son şey alkolü bırakmaktır. Alkolün etkisi, John'a korkularını ve acısını unutturmaktadır. Fakat kız arkadaşı ve karizmatik sponsorunun cesaretlendirmesiyle gönülsüzce tedaviye başlar. Bu  gönülsüz tedavi aşamasında karikatür çizmeye olan yeteneğini keşfeder. Karikatürler, Callahan’ın hayatına yeni bir soluk getirir ve hayatını bambaşka bir noktaya taşır. 

    Ocak ayında Sundance Film Festivali’nde prömiyerini yapan, ardından Berlin Uluslararası Film Festivali’nde seyircilerin karşısına çıkan biyografik yapımın başrolünü "Gladyatör", "Sınırları Aşmak" ve "The Master"ın Oscar adayı oyuncusu Joaquin Phoenix üstleniyor. Bol yıldızlı biyografik yapımda Phoenix'e Oscar adaylığı bulunan Rooney Mara, komedilerin Oscar adayı yüzü Jonah Hill, Altın Küre adayı komedyen Jack Black, 52 yıllık kariyeri boyunca meşguliyeti hiç azalmayan Udo Kier ve Emmy adayı Carrie Brownstein eşlik ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top