Hesabım
    Korku Filmi "Hereditary"den Farklı Anneler Günü Kutlaması

    Eleştirmenlerin gözdesi korku filmi "Hereditary"den Anneler Günü kutlama mesajı geldi.

    Aile bağlarının kırılgan yapısını doğa üstü bir kabus ile harmanlayan Hereditary'den Anneler Günü kutlaması geldi. Prömiyerini yaptığı Sundance Film Festivali'nde beğeniyle karşılanan ve eleştirmenlerin övgüler düzdüğü korku filmi, annelerin değerinin altını dehşetten tutamlar serpiştirerek gösteriyor.

    Graham ailesinin sert maderşahisi Ellen öldüğünde, kızı Annie ve ailesi atalarının gizemli ve giderek korkunçlaşan sırlarını keşfetmeye başlar. Keşfettikleri karanlıklaştıkça, aile üyeleri kendilerine miras kalmış gibi görünen bu korkunç kaderden kurtulmak için daha fazla mücadele etmek zorunda kalır. Ailevi bir trajediyi uğursuz ve derinden sarsıcı bir şeye dönüştüren olaylar, kalan paramparça mirasın gölgesini taşımaktadır...

    Ailemizden aldığımız korkunç miraslar çerçevesinde anaerkil bir cehennem yaratan "Hereditary"nin başrollerini Toni ColletteAlex Wolff, Milly Shapiro, Ann Dowd ve Gabriel Byrne üstleniyor. Amerikalı senarist ve yönetmen Ari Aster'ın ilk yönetmenlik deneyimi olan "Hereditary" 8 Haziran'da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top