Hesabım
    “Once Upon A Time In Hollywood” İçin Timothy Olyphant'ın Adı Geçiyor!

    Yeni Tarantino filmi kadrosuna yeni oyuncular katmaya devam ediyor.

    Quentin Tarantino’nun 9. filmi “Once Upon A Time In Hollywood” kadrosunu yavaş yavaş tamamlıyor. Arka arkaya gelen casting haberlerine bir yenisi daha eklendi. “Justified” dizisinin Emmy adayı yıldızı Timothy Olyphant filmde rol almak için görüşmelere başladı.

    Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda başarılı oyuncu Brad Pitt, 2015 yapımı “Diriliş”ten bu yana beyaz perdede izleyemediğimiz Leonardo DiCaprio, DC filmlerinin Harley Quinn’i Margot Robbie ve Oscar adayı Burt Reynolds yer alıyor. Yönetmenin daha önce birlikte çalıştığı Tim Roth, Michael Madsen ve Kurt Russell da filmde boy gösterebilir. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi 9 Ağustos 2019.

    Charles Manson cinayetlerinin yaşandığı 1969 yazında Los Angeles’ta geçen film, eski western türü televizyon dizisi yıldızı Rick Dalton ve uzun süreli dublörü Cliff Booth üzerinden ilerliyor. Artık tanıyamadıkları Hollywood'ta yollarını bulmaya çalışan ikilinin ünlü yan komşusu ise Manson cinayetlerine kurban giden Sharon Tate olacak. Usta yönetmen Roman Polanski'nin eşi olan Sharon Tate, 9 Ağustos 1969'da Los Angeles'taki evinde Manson tarikatı üyeleri tarafından katledilmişti. Tate öldürüldüğünde 8 aylık hamileydi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top