Hesabım
    Yeni “Men in Black” Filmine “Silicon Valley” Desteği!

    "Silicon Valley" ile tanınan Kumail Nanjiani filmin kadrosuna katılmak üzere.

    Sevilen bilim kurgu ve aksiyon serisi “Men in Black”in spin-off filmi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. “Silicon Valley” dizisi ile tanıdığımız ve “The Big Sick” ile Oscar’a aday gösterilen başarılı oyuncu Kumail Nanjiani filmin kadrosunu dahil olmak için görüşmelere başladı.

    Filmin başrollerini Marvel Sinematik Evreni’nin Thor’u Chris Hemsworth ve "Thor: Ragnarok"un Valkyrie'si Tessa Thompson üstleniyor. Oscar adaylığı bulunan Liam Neeson’ın da dahil olduğu yapım, son olarak “Hızlı ve Öfkeli 8” ile karşımıza çıkan F. Gary Gray tarafından yönetiliyor. Senaryoda ise "Iron Man"in senaristleri Matt Holloway ve Art Marcum'un imzası bulunuyor.

    Filmin konusu henüz tam olarak bilinmiyor ancak iddialara göre Hemsworth ve Thompson, serinin orijinalinde Tommy Lee Jones ve Will Smith tarafından canlandırılan Ajan K ve Ajan J'in yerine dünyayı korumakla görevli ajanlar olarak başrollere yerleşirken, Neeson da gizli departmanın başı olacak. Yeniden çekimin iki karakter üzerinden şekillenmekten çok kalabalık bir kadroya odaklanıp daha evrensel bir hikayeyi ele alacağı biliniyor.

    Merakla beklenen film 14 Haziran 2019’da ülkemizde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top