Hesabım
    "Jojo Rabbit"ten Hitler'e İlk Bakış!

    "Jojo Rabbit" filminde göreceğimiz Hitler'in ilk fotoğrafı yayınlandı.

    Savaş dramı Jojo Rabbit'ten ilk Hitler karesi geldi. “Aylak Vampirler” ve eleştirmenlerden yüksek notlar alan “Thor: Ragnarok” gibi filmlerle karşımıza çıkan Taika Waititi’nin yönetmenliğini üstlendiği tarihi yapımda, Adolf Hitler'i de yönetmenin kendisi canlandırıyor.

    17 yaşındaki genç yıldız Thomasin McKenzie ve bu filmle birlikte ilk defa kamera karşısına geçen Roman Griffin Davis'in başrollerini üstlendiği filmde Marvel Sinematik Evreni’nin Black Widow’u Scarlett Johansson, “Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri” ile bu sene Oscar kazanan Sam Rockwell, “Pitch Perfect” üçlemesi ve 2011 yapımı “Nedimeler” ile tanınan Rebel Wilson da yer alıyor.

    Film, akranları tarafından alay edilen ve annesinin yanlış anladığı 10 yaşındaki bir çocuk olan Jojo üzerinden ilerliyor. Hayali arkadaşı Adolf Hitler (Taika Waititi) olan genç çocuk, annesinin (Scarlett Johansson) evde küçük bir Yahudi kızı sakladığını öğrenince kendi içinde çatışmalar yaşamaya başlar. Naif çocuk büyüyen faşist rejimin içinde kendine yer bulmaya çalışırken, tavsiyede bulunabilecek ve ona yardımcı olabilecek hayali arkadaşına başvursa da, başlarda evlerine sığındığı için nefret ettiği kızın da (Thomasin McKenzie) bir insan olduğunu görmeye başlar...

    Polinezya Yahudisi olan yönetmenin Hitler'i canlandırması konusunda karmaşık yorumlar olsa da, yönetmenin bir hayli risk alacak cesareti olduğu ortada... Christine Leunens'ın "Caging Skies" romanından beyaz perdeye uyarlanan film için henüz bir vizyon tarihi bulunmuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top