Hesabım
    Billy Dee Williams “Star Wars: Episode IX” ile Seriye Geri Dönüyor!

    "Star Wars: Episode IX" kadrosuna Billy Dee Williams da dahil oldu.

    Bu sene vizyona giren “Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi” ile gişede beklediğini bulamayan Lucasfilm bir sonraki uzay macerası için çalışmalarını hızlandırdı. Serinin iki filminde Lando Calrissian olarak karşımıza çıkan Billy Dee WilliamsStar Wars: Episode IX” ile seriye dönüş yapacak.

    Merakla beklenen yeni Star Wars macerasının oyuncu kadrosunda şimdilik Daisy Ridley, John BoyegaOscar Isaac ve Adam Driver yer alıyor. “The Americans” dizisinin yıldızı Keri Russell ile görüşmeler devam ederken, Oscar ödüllü oyuncu Lupita Nyong'o’nun da filmde boy gösterebileceği söyleniyor. 2015 yapımı “Star Wars: Güç Uyanıyor” ile serinin hayranlarının beğenisini kazanan 2 Emmy ödüllü J.J. Abrams yönetmen koltuğuna otururken, senaryo yönetmen Abrams, Chris TerrioDerek Connolly ve Colin Trevorrow tarafından yazılıyor.

    Serinin ikinci ve üçüncü filmi olan “Yıldız Savaşları: İmparator” ve “Yıldız Savaşları: Jedi’nin Dönüşü” yapımlarında Lando Calrissian karakterine hayat veren oyuncu Billy Dee Williams kısa sürede serinin hayranlarının kalbinde taht kurdu. “Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi”nde Donald Glover tarafından canlandırılan karakter birçok Star Wars dizisinde de kendisine yer buldu.

    “Star Wars: Episode IX” 20 Aralık 2019’da sinemalarımıza konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top