Hesabım
    Roland Emmerich İmzalı “Midway” Kadrosunu Tamamladı!

    Kadrosunu tamamlayan filmin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak.

    Kurtuluş Günü”, “Yarından Sonra”, “2012” ve “Beyaz Saray Düştü” gibi büyük bütçeli aksiyon filmleri ile tanınan Roland Emmerich’in yönetmenliğini üstlendiği 2. Dünya Savaşı temalı aksiyon filmi “Midway” oyuncu kadrosunu tamamladı. Halihazırda bol yıldızlı kadroya katılan isimler “Kara Şövalye”den tanıdığımız Aaron Eckhart, bu sene “Alita: Savaş Meleği”nde izleyeceğimiz Keean Johnson, “Thor” filmlerinde boy gösteren Tadanobu Asano, 2 Altın Küre adayı Dennis Quaid, şarkıcı ve oyuncu Nick Jonas, “The Man in the High Castle”ın yıldızı Luke KleintankJun Kunimura ve Etsushi Toyokawa oldu.

    3 Oscar adayı Woody Harrelson, “Hobbit” serisi ile tanınan Luke Evans, Altın Küre ve Emmy adaylığı bulunan aktör Patrick Wilson, “This Is Us” dizisinin Altın Küre adayı yıldızı Mandy Moore ve “Deadpool”un kötü adamı Ed Skrein gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı filmin senaryosu Wes Tooke tarafından yazılıyor. 100 milyon dolardan fazla bütçeye sahip filmin çekimleri 5 Eylül’de Honolulu’da başlayacak.

    “Midway”, ABD’nin 2. Dünya Savaşı sırasında Japonya ile olan savaşında bir dönüm noktası olan Midway Muharebesi’nin gerçek hikayesini anlatıyor. Woody Harrelson filmde Amerikan donanmasını zafere götüren baskına liderlik eden komutanlardan biri olan Amiral Chester Nimitz karakterine hayat verirken, Luke Evans muharebede oynadığı rol sebebiyle Donanma Madalyası’na layık görülen Yarbay Wade McClusky karakterini oynuyor. Filmde Patrick Wilson'ı ise Tuğamiral Edwin Layton olarak izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top