Hesabım
    Bol Yıldızlı “Küçük Kadınlar” Kadrosuna Laura Dern de Katılıyor!

    Emma Stone, Meryl Streep, Saoirse Ronan ve Timothee Chalamet'li "Küçük Kadınlar"da Laura Dern de boy gösterecek.

    Küçük Kadınlar'a katılacak yeni ismin Laura Dern olacağı iddia edildi. The Tale, Star Wars: Son Jedi ve Certain Women gibi yapımlarda gördüğümüz 2 Oscar adayı oyuncu, Hollywood Reporter'dan gelen habere göre filmin yıldızlar geçidi kıvamındaki kadrosuna eklenen yeni isim olacak. Filmin kadrosu için James Norton'ın da adı geçiyor.

    Geçtiğimiz sene “Aşıklar Şehri” ile ilk Oscar’ını kazanan Emma Stone, 3 Oscar adaylığı bulunan Saoirse Ronan, toplam 21 kere Oscar’a aday gösterilen usta aktris Meryl Streep, “Beni Adınla Çağır” ile Oscar adaylığı elde eden Timothee Chalamet ve “Lady Macbeth” filmi ile yıldızı parlayan Florence Pugh gibi isimleri kadrosunda bulunduran yeni uyarlamanın yönetmen koltuğunda ise geçtiğimiz sene “Uğur Böceği” ile büyük beğeni toplayan ve En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo Oscar’ına aday gösterilen Greta Gerwig oturuyor.

    Romanın en sevilen karakteri olan Jo'yu Ronan'ın, yumuşak başlı Meg'i Stone'un ve Amy'yi Pugh'un canlandıracağı filmde müzisyen Laurie Laurence'a ise Chalamet hayat verecek.

    Louisa May Alcott’un unutulmaz romanından beyaz perdeye uyarlanan “Küçük Kadınlar”, İç Savaş sonrası Amerika'da yaşamlarını sürdürmeye çalışan dört kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Meg, Jo, Beth ve Amy birbirinden tamamen farklı karaktere sahip dört kız kardeştir. Çocukluk dönmelerini geride bırakıp kadınlığa geçiş süreçlerinde kardeşler türlü dertlerle boğuşur. Babaları Amerikan İç Savaşı'na katılan dört genç kız, anneleri ile birlikte yaşam mücadelesi vermeye başlar. Bu zorlu süreçte en büyük kazançları birbirlerinin yanında olmalarıdır. Her türlü zorluğu birlikte göğüsleyen kardeşler bu süreçte asıl mutluluğun sevgi olduğunu anlar.

    “Küçük Kadınlar”ın 3 Ocak 2020 tarihinde ülkemizde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top