Hesabım
    Adam Sandler’lı “Uncut Gems”e Judd Hirsch de Katıldı!

    Filmin yönetmenliğini Josh Safdie ve Benny Safdie üstleniyor.

    Geçtiğimiz sene çektikleri “Soygun” ile büyük sükse yapan Safdie Kardeşler’in yeni filmi “Uncut Gems” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye başladı. Filmin kadrosuna dahil olan son isim 1980 yapımı “Ordinary People” filmi ile Oscar ve Altın Küre adaylığı elde eden usta oyuncu Judd Hirsch oldu. Aktör filmde Adam Sandler’ın kayınpederini oynayacak.

    Suç ve drama filminin başrolünü, genelde komedi rollerinde izlediğimiz ancak fırsat tanındığında drama rollerinde de başarılı performanslar ortaya koyabildiğini kanıtlayan Altın Küre ve Emmy adayı Adam Sandler üstleniyor. Yönetmen ikilisi Josh Safdie ve Benny Safdie, “Yalnız Cennet Bilir” ve “Go Get Some Rosemary” filmlerinde birlikte çalıştıkları Ronald Bronstein ile birlikte filmin senaryosuna imza atıyor. Bu sene "Billions" ve "Succession" dizilerinde boy gösteren Eric Bogosian da filmin kadrosunda yer alıyor.

    Hikaye detayları henüz bilinmeyen “Uncut Gems”, New York’ta elmas ticaretinin döndüğü bölgede geçiyor. Adam Sandler filmde zengin ve ünlülere satış yapan bir kuyumcu dükkanı sahibine hayat veriyor. Mallarının bir kısmı çalındığında dükkan sahibinin hayatı karmaşık bir hal alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top