Hesabım
    "Siccin 5" 5 Ülkede, 43 Salonda Vizyonda!

    "Siccin 5" yeni rekorlara imza attı.

    Siccin 5 yeni rekorları ile serinin şanını yürütüyor. 2017 yılında vizyona giren korku filmleri arasında en iyi açılışı gerçekleştiren Siccin 4 ile seyircilerinin karşısına çıkan yerli korku serisi, 5. devam halkasıyla da tüm zamanların Ağustos ayında vizyona giren en çok izlenen yerli filmi oldu.

    Kadrosunda Rüya ÖnalMerve AteşÖzgür HacıerEce KoroğluEce Edibe BaykalPınar GülkapanTuncay Çağıl, Metin Yıldırım gibi isimlerin yer aldığı devam halkası, başarılı korku filmlerinin yanı sıra Sabit Kanca ve Kanal-İ-zasyon gibi komedi filmlerinin de yönetmen koltuğuna oturmuş olan Alper Mestçi'nin imzasını taşıyor.

    Mestçi, "Siccin 5" filminin 517.580 biletli seyirci tarafından izlenmesiyle de kariyer rekorunu kırdı. Mestçi’nin kariyer rekoru daha önce 514.331 biletli seyirci sayısıyla Musallat 2: Lanet filmindeydi. 

    Yurt dışında da sıkı bir takipçi kitlesi bulunan Siccin serisi Cinedex dağıtımıyla ilk kez Avrupalı sinemaseverle buluşacak. “Siccin 5” 12 Eylül itibariyle Almanya, Danimarka, Belçika, Hollanda ve Avusturya olmak üzere 5 ülkede 43 sinema salonunda “Bu korkuyu unutamayacaksınız”  sloganıyla gösterimde olacak.

    Yapımcılığını Muhteşem Film'in üstlendiği "Siccin 5" filmi sinemalarda seyircilerle buluşmaya devam ediyor. Biletlerinizi buradan alabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • "Siccin 5"ten Korkutucu Poster!
    • "Siccin 5"in Merakla Beklenen Fragmanı ile Dehşet Başlıyor!
    • "Siccin 5"ten En Çok Korkan 20 Bin TL Kazanacak!
    • "Siccin 5" ile Dört Boyutlu Korku Devam Ediyor!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top