Hesabım
    8. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin Uluslararası Uzun Metraj Yarışma Bölümü Jüri Başkanı Nuri Bilge Ceylan!

    Nuri Bilge Ceylan, 8. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin Uluslararası Uzun Metraj Yarışma Bölümü'nde jüri başkanlığını üstlenecek.

    8. Malatya Uluslararası Film Festivali Uluslararası Uzun Metraj Yarışma bölümünün Jüri Başkanı Nuri Bilge Ceylan olacak. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Malatya Valiliği’nin katkılarıyla düzenlenecek 8. Malatya Uluslararası Film Festivali'nde jüride yer alan ödüllü yönetmen ayrıca festival kapsamında gerçekleştirilecek masterclass etkinliğinde de yer alacak. Uluslararası bölümün jüri üyeleri ve bu bölümde yarışacak filmler, festivalin basın toplantısında kamuoyu ile paylaşılacak. 

    Son filmi Ahlat Ağacı filmi ile Cannes Film Festivali'ne konuk olan ve önümüzdeki yıl Oscar yarışında En İyi Yabancı Dilde Film kategorisi için ülkemizi temsil edecek olan yönetmen, festivalde filmleri değerlendirecek.

    9-15 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan festival, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, T.C Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü ve Malatya Valiliği’nin katkılarıyla düzenlenecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top