Hesabım
    Post Apokaliptik “Monster Problems”ın Başrolünü Dylan O'Brien Üstlenecek!

    Yükselen yıldız Dylan O'Brien'ın gelecek projesi belli oldu.

    Teen Wolf” dizisi ve “Labirent” serisiyle tanınan genç yıldız Dylan O’Brien’ın yeni projesi belli oldu. Başarılı aktörün post apokaliptik bir aşk hikayesi olarak tanımlanan “Monster Problems” filminin başrolünü üstlenmek için görüşmeleri tamamlamak üzere olduğu öğrenildi.

    Hikaye detayları henüz bilinmeyen “Monster Problems”, “Zombieland” gibi bir yol filmi ile “Kahvaltı Kulübü” ve “Ferris Bueller’le Bir Gün” gibi filmlere imza atan John Hughes’un gençlik filmlerinin bir birleşimi olarak tanımlanıyor. Film, hayallerindeki kız ile birlikte olabilmek için canavarlarla dolu kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor.

    Oyuncu kadrosu belli olmayan filmin yönetmen koltuğunda geçtiğimiz sene western filmi “Five Fingers for Marseilles” ile karşımıza çıkan Güney Afrikalı yönetmen Michael Matthews oturuyor. Filmin yapımcılığını ise 2016 yapımı “Geliş” ile Oscar’a aday gösterilen Shawn Levy’nin yapım şirketi 21 Laps üstleniyor.

    Yükselen yıldız Dylan O'Brien, “Labirent” üçlemesinin dışında geçtiğimiz yıl “Suikastçı” filminde Michael Keaton ile başrolleri paylaştı. Amerikalı aktör şu sıralarda “The Education of Fredrick Fitzell” filminin çekimleriyle meşgul.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top