Hesabım
    “Happy Death Day 2U” Fragmanında Katil Geri Dönüyor!

    Devam halkası “Happy Death Day 2U”dan ilk fragman görücüye çıktı.

    Geçtiğimiz sene 4.8 milyon dolarlık bütçesine karşılık tüm dünyada 122 milyon dolar gişe hasılatı elde eden korku filmi “Ölüm Günün Kutlu Olsun”un merakla beklenen devam halkası “Happy Death Day 2U”dan ilk fragman sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

    İlk filmden başrol Jessica RotheIsrael BroussardRuby ModineRachel Matthews, Charles Aitken ve Caleb Spillyards oyuncu kadrosuna geri dönerken, Suraj SharmaSteve Zissis ve Sarah Yarkin gibi isimleri bu filmde ilk defa izleyeceğiz. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise “Paranormal Activity: İşaretliler” ve “Scout's Guide To The Zombie Apocalypse” filmlerine imza atan, ilk filmin yönetmeni Christopher Landon üstleniyor.

    “Ölüm Günün Kutlu Olsun” üniversite öğrencisi olan Tree'nin cinayete kurban gittiği doğum gününü tekrar tekrar yaşamasını ve sonsuz bir döngü içinde katilinin kim olduğunu bulmaya çalışmasını konu alıyordu. Hikaye detayları henüz bilinmeyen devam halkasında Tree, tekrar tekrar ölmenin, başına geleceklerden şaşırtıcı bir şekilde daha kolay olduğunu fark ediyor.

    “Happy Death Day 2U” ülkemizde 15 Şubat 2019 tarihinde gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top