Hesabım
    Danny Glover Yeni Jumanji Filmine Katıldı!

    Jumanji: Welcome To The Jungle 2 filmine yeni bir isim daha eklendi.

    2020 yılında vizyona girmesi beklenen Jumanji: Welcome to The Jungle'ın devam filmi niteliğindeki Jumanji: Welcome to The Jungle 2 filmine Awkwafina ve Danny DeVito'nun ardından bir isim daha eklendi. Usta oyuncu Danny Glover'ın filme dahil edildiği resmi olarak duyurulan Jumanji: Welcome to The Jungle'ın oyuncu kadrosunda ilk filmden isimler yer almaya devam ediyor.

    Macera türündeki Jumanji: Welcome To The Jungle 2 filminin kadrosuna katılan usta oyuncu Danny Glover, Cehennem Silahı, The Old Man and The Gun gibi filmlerde rol almıştı. 

    1995 yılında izleyicileriyle buluşan orijinal Jumanji filminin ardından 2017 yılında Jumanji: Vahşi Orman adında bir film çekilmişti. 95 yapımı orijinal kült filmin kadrosunda Mrs. Doubtfire, Man of The Year, House of D, Patch Adams gibi filmlerden tanıdığımız ve geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz usta oyuncu Robin Williams ile Melankoli, Spiderman, Vampirle Görüşme, Küçük Kadınlar, FargoOcak Ayının İki Yüzü gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Kirsten Dunst yer alıyordu.

    Jumanji: Welcome To The Jungle 2'nun oyuncu kadrosunda ise  Batman Dönüyor'un Penguen'i olarak akıllanırımıza kazınan Danny DeVito'nun yanı sıra GökdelenHızlı ve ÖfkeliG.I. JoeFighting With My Family gibi filmlerden tanıdığımız oyuncu Dwayne JohnsonEski Evdeki Büyülü SaatThe School of Rock gibi filmleriyle tanıdığımız başarılı komedyen Jack Black, Oscar sunuculuğu ile gündemden düşmeyen Kevin HartGuardians of The Galaxy serisinde Nebula'ya ve Doctor Who'nun Amy Pond'a hayat veren Karren Gillan ile Awkwafina yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna Jumanji: Vahşi Orman'ın da yönetmenliğini üstlenen, ayrıca Sex TapeNew Girl, Freaks and Geeks gibi yapımların yönetmeni olan Jake Kasdan oturuyor. Filmin senaryosuna ise FringeLost gibi bilim kurgu yapımlarının senaryosunu kaleme alan Jeff Pinkner ile KnightfallEverything Sucks, Origin gibi yapımların senaryosunu kaleme alan Scott Rosenberg imza atıyor.

    Macera, aksiyon ve fantastik türlerindeki Jumanji: Welcome to The Jungle 2'nun ilk filmi olan Jumanji: Vahşi Orman filminde her biri özel güçlere sahip avatarlara dönüşen dört arkadaşın mahsur kaldıkları Jumanji'nin riskli ve tehlikeli dünyasında verdikleri mücadele anlatılıyordu. Dört sıra dışı arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Daha önce kimse bu oyunun adını duymamıştır. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan ve oynamaya koyulan dört ergen kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin içinde bulurlar. Kısa bir süre sonra Jumanji ile oynadıklarının düşünen çocuklar kendilerinin de bir oyunun içinde olduğunu keşfederler. Sonsuza kadar Jumanji’nin içinde hapsolmamak için hayatların macerasını yaşamak zorundadırlar. İkinci filmin ise konusu henüz resmi olarak duyurulmadı.

    Jumanji: Welcome To The Jungle 2 filminin 9 Ocak 2020'de vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top