Hesabım
    Erkan Petekkaya Başrollü "Kapan"dan Teaser!

    Dram ve aksiyon türündeki Kapan filminden teaser paylaşıldı.

    Başrolünde Erkan Petekkaya'nın yer aldığı dram, aksiyon türündeki yerli film Kapan'dan yeni bir teaser paylaşıldı. Zengin bir iş adamı ve ailesinin yaşadıklarından sonrasına odaklanan Kapan, hikayesiyle sinemaseverlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Teaser'da ise içinden çıkmanın imkansız olduğu ve ölüm ile yaşam arasında gidip gelen bir yarışmayı konu ediniyor.

    Oyuncu kadrosunda Deliler: Fatih'in Fermanı, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Vurgun, Ayla, Paramparça gibi yapımlardan tanıdığımız Erkan Petekkaya'nın yanı sıra Bütün Saadetler Mümkündür, Adı: Yunus, Cin-i Ayet gibi yapımlarda izleme fırsatı yakaladığımız Kemal Uçar; Yeşil Deniz, İki Kafadar: Chinese ConnectionRomantik Komedi 2 gibi film ve dizilerden tanıdığımız güzel oyuncu Öykü Çelik; Güvercin, Kafalar Karışık, Bende Kal, BenzersizCanavar Gibi: Türk İşi Frankeştayn gibi yapımlarda izlediğimiz başarılı oyuncu Ruhi SarıAli Gürer ve Başak Akbay yer alıyor. Dram, aksiyon türündeki Kapan filminin yönetmen koltuğunda ise Hürkuş: Göklerdeki Kahraman, Karaoğlan, Anlat İstanbulLaleli'de Bir Azize gibi yapımlarda tanıma fırsatı yakaladığımız Kudret Sabancı oturuyor. Filmin senaryosunu ise Muharrem Gürer ile Mehtap Şahin Altınbaş kaleme alıyor.

    Dram ve aksiyon türündeki Kapan filmi, sıra dışı bir yüzleşme hikayesini odağına alıyor. Film, Amerika'da okuyan kızı Aslı ve Türkiye'de eğitim gören oğlu Tarık ile mutlu bir dünyada yaşayan Süleyman adındaki Antalyalı zengin bir adamın yaşadıklarını konu ediniyor.  Zengin olduğu halde çocuklarını şımartmayan Süleyman onları en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyordur. Ailenin mutlu yaşantısı Tarık’ın İstanbul’da öğrenciliği sırasında yaşadığı olay sonrasında alt üst olur. Yaşanan olay Tarık’ta büyük bir psikolojik travma yaratır. Oğlunun içinde bulunduğu durumdan dolayı kahrolan Süleyman onun nasıl bu hale geldiğini araştırmaya başlar. Araştırmanın sonucunda bir hesaplaşma hikayesi sunan Kapan, yüzleşme ile intikam arasındaki ince çizgiyi vurguluyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top