Hesabım
    Yıldız Oyunculu "Triple Frontier"dan Fragman!

    Başrolünü Hollywood'un yıldız isimlerinin paylaştığı Netflix filmi Triple Frontier'dan fragman yayınlandı.

    Başrolünü yıldız oyuncuların paylaştığı suç temalı aksiyon filmi Triple Frontier'dan fragman paylaşıldı. Netflix'te yayınlanmaya hazırlanan filmin başrolünde Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Pedro Pascal ve Garrett Hedlund yer alıyor.

    Mart ayı içerisinde Netflix'te yayınlanmak üzere hazırlıklarını sürdüren Triple Frontier'dan fragman yayınlandı. Aksiyonun zirvede seyrettiği fragmanda eski askerlerin bir soygun için bir araya gelme hikayesine göz atma imkanı yakalıyoruz. Oscar Isaac ile birlikte A Most Violent Year filminde çalışan ve Robert Redford'lı All Is Lost ile Margin Call filmlerinden tanıdığımız başarılı isim J.C. Chandor, Triple Frontier'ın yönetmen koltuğuna otururken filmin senaryosunu Chandor ile birlikte Zero Dark Thirty, Detroit, The Hurt Locker gibi filmlerden tanıdığımız Mark Boal kaleme aldı. Suç ve aksiyon türündeki Triple Frontier'ın oyuncu kadrosunda eski Batman olarak tanıdığımız, Argo ve Can Dostum filmleriyle Oscar heykelciğinin sahibi olan Ben Affleck; Son Star Wars üçlemesinin Poe Dameron'ı Golden Globe ödülü sahibi Oscar Isaac; Game of Thrones'un Oberyn Martell'i ve Narcos'un yıldız oyuncusu Pedro Pascal; Sons of Anarchy, Pasific Rim, King Arthur, Children of Men gibi filmlerden tanıdığımız Charlie Hunnam; Tron Efsanesi, MudboundOn The Road gibi filmleriyle tanınan Garrett Hedlund, Adria Arjona, Sheiland Vand gibi isimler yer alıyor.

    Suç temalı Triple Frontier'ın konusu ise şöyle: Beş eski Özel Kuvvetler operasyon askeri, Güney Amerika'nın seyrek nüfuslu sınır bölgesinde bir soygun planlamak için bir araya gelir. 5 kişilik bu ekibin hedefi, şiddetiyle tanınan, zengin bir kartelin servetidir. Bu isimsiz kahramanlar prestijli kariyerlerinde ilk defa bu tehlikeli misyonu ülkeleri için değil, kendileri için üstleniyorlardır. Ancak olaylar beklenmedik bir dönüşle birlikte kontrolden çıkmaya başlar. İncelikli planları devasa bir kaosun içinde kaybolup gitmeye başladığı zaman bu beş üstün nitelikli adamın yetenekleri, sadakatleri ve ahlakları, hayatta kalmak için verdikleri zorlu mücadele sırasında kırılma noktasına itilecektir.

    Yıldız oyunculu suç filmi Triple Frontier'ın Netflix'teki izleyicileriyle 13 Mart tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top