Hesabım
    Edward Norton İmzalı “Motherless Brooklyn” Vizyon Tarihini Aldı!

    Suç ve drama filmi “Motherless Brooklyn” vizyon tarihine kavuştu.

    İlk Korku”, “Geçmişin Gölgesinde” ve “Birdman veya Cahilliğin Umulmayan Erdemi” filmleriyle üç kez Oscar’a aday gösterilen başarılı aktör Edward Norton’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği suç ve drama filmi “Motherless Brooklyn” vizyon tarihini aldı. Merakla beklenen filmin 1 Kasım tarihinde sinema salonlarına konuk olacağı duyuruldu.

    Son olarak geçtiğimiz sene animasyon filmi “Köpek Adası”na sesiyle konuk olan Norton’ın başrolünü üstlendiği filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda Altın Küre ödüllü Bruce Willis, bu sene dördüncü Oscar adaylığını elde eden Willem Dafoe, “Will & Grace” ve “Boardwalk Empire” dizileriyle iki Emmy Ödülü kazanan Bobby Cannavale, Oscar adayı Alec Baldwin, Gugu Mbatha-RawLeslie Mann ve üç Emmy adayı Michael Kenneth Williams yer alıyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “Motherless Brooklyn”, Jonathan Lethem’in 1999 yılında yayınlanan aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanıyor. 1950’li yılların New York’unda geçen film, Tourette sendromundan muzdarip özel dedektif Lionel Essrog’a (Edward Norton) odaklanıyor. Essrog, cinayete kurban giden akıl hocası ve tek dostu Frank Minna’nın (Bruce Willis) katilini bulmaya çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top