Hesabım
    "Hellboy"un Resmi Olarak 18+ Olacağı Duyuruldu

    Hellboy R-rated bir film olacağı açıklandı.

    Hellboy çizgi romanlarının yeni uyarlaması olan Hellboy filminin R-rated olabileceği duyurulmuştu. Şimdi ise resmi olarak filmin 18+ olacağı açıklandı. Lions Gate Entertainment bünyesinde gösterime girmeye hazırlanan filme yaş sınırlaması getirildi. Bu seçimin nedenleri de açıklandı.

    Dark Horse Comics'in bir çizgi roman serisi olan ve Mike Magnola'nın yaratıcısı olduğu Hellboy çizgi romanı ikinci kez uyarlandı. Bu kez filmin, Guillermo Del Toro versiyonuna göre çizgi romanlara daha yakın olduğu, bu nedenle de gore bir tarzı olduğu duyurulmuştu. Çizgi romanlardaki gibi karanlık ve şiddet yanlısı olan filme bu nedenle 18+ yaş sınırlaması getirildiği açıklandı. Hellboy'un başrol oyuncusu David Harbour, bu konu hakkında daha önce açıklama yapmış ve ipuçları vermişti. Ayrıca Harbour, karakteri hakkında "Tüm bu iğrençliğin içerisinde Hellboy'un iyi bir kalbi var. Hellboy'da uğraştığım şeyler çok daha büyük ve farklı şeyler. Çok Shakespearevari. Şeytani varlıklar, cadılar ve benzeri şeyler var. Ama hikayenin özü tıpkı zor bir durumda kalan ve iyi biri olmaya çalışan bir adamın yaşadıklarına benziyor." sözlerini sarf etmişti.

    Hellboy çizgi romanların konusu şöyle: Hellboy, Ogdru Jahad ajanı ve Hellboy'un baş düşmanı olan Grigori Rasputin'in şeytani çağrısı üzerine dünyaya gelir. Profesör Broom ise onun üzerinde deneyler yapan ve onu bir çocuk gibi yetiştirip ona ebeveynlik yapan isimdir. Ayrıca Broom, Bureau For Paranormal Research and Defence departmanının yöneticisi ve gizli uzmanıdır.  Filmin oyuncu kadrosunda David Harbour'ın yanı sıra DeadwoodAmerican Gods, Ray DonovanKings dizileri ve John WickPamuk Prenses ve Avcı gibi filmlerden tanıdığımız usta oyuncu Ian McShane'in yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Blood Queen rolüyle Resident Evil serisi, The Fourth KindZoolander 2Üç Silahşörler, Şantaj gibi filmlerden tanıdığımız güzel oyuncu Milla JovovichAmerican Honey ve Cameron Post'a Ters Terapi filmlerinden tanıdığımız genç oyuncu Sasha LaneLost dizisi ve InsurgentAşk Oyunu gibi filmleriyle tanıdığımız Daniel Dae KimPenelope MitchellAfter Earth'ten tanıdığımız Sophie Okonedo, "mother!"dan tanıdığımız Brian Gleeson ve Rogue One: A Star Wars Story'den tanıdığımız Alistair Petrie yer alıyor.

    Hellboy'un ülkemizdeki izleyicileriyle 12 Nisan 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top