Hesabım
    Hellboy'dan Milla Jovovich'li Hareketli Poster!

    Hellboy'dan bir poster yayınlandı.

    2000'li yılların başlarında çizgi romanlardan beyaz perdeye aktarılan Hellboy, ikinci kez uyarlandı. Filmin çizgi romanlara daha uygun olabilmesi için şiddet içeriğinin artırıldığı dile getirilen Hellboy uyarlaması geçtiğimiz hafta içerisinde 18+ ibaresi almıştı. Şimdi ise filmin kötü karakteri olan ve Milla Jovovich'in hayat verdiği Queen of Blood'a ait bir hareketli poster yayınlandı. Sosyal medya üzerinden yayınlanan bu poster, kraliçenin önünde diz çökmemizi söylüyor!

    Diğer adı Lady of Lake ve Nimue olan Queen of Blood çizgi romanlara göre Kral Arthur döneminde yaşar. Söylentilere göre Merlin'in sevgilisidir ve Merlin ona tüm sırlarını anlatmıştır. Nimue, Merlin'in yanında zaptedilebilir biridir, ancak tek başınayken büyü onun aklını kaçırmasına ve sonunda da Ogdru Jahad'a kendini adamasına neden olur. Birçok cadının onu alt edebilmek için binbir parçaya ayırıp Dünya'nın çeşitli yerlerine dağıttığı söylenir. Ancak parçalar her seferinde kendiliğinden biraraya gelmiştir...

    Aliens, Astro Hustle, Fight Club, Black Hammer, Crimson Lotus gibi çizgi romanların da yayıncısı olan Dark Horse Comics tarafından yayınlanan Hellboy çizgi romanların konusu şöyle: Hellboy, Ogdru Jahad ajanı ve Hellboy'un baş düşmanı olan Grigori Rasputin'in şeytani çağrısı üzerine dünyaya gelir. Profesör Broom ise onun üzerinde deneyler yapan ve onu bir çocuk gibi yetiştirip ona ebeveynlik yapan isimdir. Ayrıca Broom, Bureau For Paranormal Research and Defence departmanının yöneticisi ve gizli uzmanıdır.  Filmin oyuncu kadrosunda Stranger Things'in yıldız oyuncusu David Harbour'ın yanı sıra DeadwoodAmerican Gods, Ray DonovanKings dizileri ve John WickPamuk Prenses ve Avcı gibi filmlerden tanıdığımız usta oyuncu Ian McShane'in yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Blood Queen rolüyle Resident Evil serisi, The Fourth KindZoolander 2Üç Silahşörler, Şantaj gibi filmlerden tanıdığımız güzel oyuncu Milla JovovichAmerican Honey ve Cameron Post'a Ters Terapi filmlerinden tanıdığımız genç oyuncu Sasha LaneLost dizisi ve InsurgentAşk Oyunu gibi filmleriyle tanıdığımız Daniel Dae KimPenelope MitchellAfter Earth'ten tanıdığımız Sophie Okonedo, "mother!"dan tanıdığımız Brian Gleeson ve Rogue One: A Star Wars Story'den tanıdığımız Alistair Petrie yer alıyor.

    Hellboy'un ülkemizdeki izleyicileriyle 12 Nisan 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top