Hesabım
    "Pet Sematary" Klibinde Küçük Kız Geri Dönüyor!

    Pet Sematary'den yeni bir sahne paylaşıldı.

    Korku sinemasının merakla beklenen filmi Hayvan Mezarlığı'ndan bir klip yayınlandı. Yayınlanan klip, ailenin ölen küçük kızlarının geri dönme anını içeriyor. Anne ile ölümünden sonra yeniden buluşan kız ve annenin tepkisini izlediğimiz sahnede korku dolu anlara tanık oluyoruz.

    Stephen King'in romanından günümüze yeniden uyarlanan ve ilk film ile arasında belirgin farklılıkların bulunduğu Hayvan Mezarlığı filminin konusu şöyle: Boston'daki şehir yaşamlarından kırsal kesime taşınma kararı alan bir ailenin minik bir oğlu ve kızları vardır. Oğullarını bir kaza sonucu kaybeden çiftin yaşadığı travmanın ardından kedileri de ölmüş ve evlerinin yakınındaki gizemli bir mezarlığa gömülmüştür. Gömülmesinin ardından kedileri yaşama geri döner. Gizemli mezarlığın sırrını artık Creed çifti de öğrenmiştir. Gömülen her şeyi bedenen hayata döndüren bu mezarlığı, oğullarını geri getirmesi için de kullanma kararı alan Louis, Gage'i gerçekten geri getirebilecek midir? Bir yandan oğullarının tuhaf geri dönüşüyle sarsılan çift, diğer yandan geçmişleriyle yüzleşmek zorunda kalır.

    2014 yapımı korku filmi “Şeytanın Gözleri”nin yönetmenliğini üstlenen Kevin Kölsch ve Dennis Widmyer ikilisinin yönetmen koltuğuna oturduğu filmin oyuncu kadrosunda "Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti"nin yıldızı Jason ClarkeAmy Seimetz, iki Oscar adaylığı bulunan John LithgowAlyssa Brooke LevineHugo LavoieJeté Laurence ve Obssa Ahmed gibi isimler yer alıyor. Daha önce film ile ilgili Jason Clarke açıklama yapmış ve Stephen King'in bu yeni uyarlamayı sevdiğini ifade etmişti. King'in uyarlanan kitapları arasında  The ShiningGerald's GameITGreen Mile gibi eserler bulunuyor. Ancak usta korku yazarı Stephen King bu filmlerden bazılarını pek de beğenmediğini ifade etmişti. Beğenmediği filmler arasında Stanley Kubrick yapımı The Shining de yer alıyordu. King, The Shining'i kendi bakış açısından tekrar çekmiş, ancak bu kez de izleyiciler tarafından beğenilmemişti.

    Stephen King'in romanının ikinci uyarlaması olan “Hayvan Mezarlığı” ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 5 Nisan tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top