Hesabım
    Junkie XL, Terminator: Dark Fate'in Müziklerine El Atıyor!

    Terminator: Dark Fate'in müziklerini kimin yapacağı belli oldu.

    Terminator serisinin devam filmi Terminator: Dark Fate ile ilgili yeni bir detay paylaşıldı. Resmi olarak duyurulan yeni bilgide, serinin altıncı filmi olan Terminator: Dark Fate'in müziklerini kimin üstleneceği açıklandı. Bu kişi ise Junkie XL oldu.

    Geçtiğimiz aylarda adı Terminator: Dark Fate olarak belirlenen serinin altıncı filminin müziklerini kimin yapacağı açıklandı. Devam filminin müziklerini Mad Max: Fury Road, Brimstone, Alita: Battle Angel, Mortal Engines, Batman v Superman: Adaletin Şafağı gibi son zamanların en önemli Hollywood yapımlarının müziklerinde imzası bulunan Junkie XL besteleyecek. Filmin haklarını yeniden eline alan James Cameron filmin yapımcılığını üstleniyorken başarılı isim James Cameron yönetmenliğinde bulunmayan Terminator 3: Rise of the MachinesTerminator: Salvation ve Terminator Genisys filmlerini telafi eder nitelikte bir filmin ortaya çıkarılacağı söylenilenler arasında bulunuyor. Terminator: Dark Fate filminin konusuyla ilgili ise bir bilgi bulunmuyor.

    Terminator serisinin önemli karakterlerini canlandıran ve The Terminator rölünde izlediğimiz Arnold Schwarzenegger ile Sarah Conor rolünde izlediğimiz Linda Hamilton gibi isimlerin devam filminde de yer alacağı belirtilirken, filmin oyuncu kadrosunda  Blade Runner 2049Black Mirror ve Halt and Catch Fire yapımlarından tanıdığımız yıldızı parlayan oyuncu Mackenzie DavisBefore I Fall, Rock of Ages gibi yapımlardan tanıdığımız Diego Boneta; 2091, Lady, La Vendedora de Rosas dizilerinden hatırladığımız Natalia Reyes, Bret AzarGabriel Luna gibi oyuncular yer alıyor. Terminator: Dark Fate filminin yönetmen koltuğunda Deadpool filminin yönetmenliğini üstlenen Tim Miller otururken, filmin senaryosunu David S. Goyer, Josh Friedman, Billy Ray, Justin Rhodes gibi isimler kaleme aldı. Cameron'ın, devam filminin 1984 yapımı The Terminator ve 1991 yapımı Terminator: The Judgement Day filmlerinin devamı niteliğinde olduğunu belirtmesi üzerine diğer filmlerin yok sayılacağı ifade edilmiş olunmuştu. İzleyicileriyle buluşan son Terminator filmi Terminator. Genisys, Amerika'da yalnızca 89 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etmişti.

    Terminator: Dark Fate filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 1 Kasım 2019 tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top