Filmleri oyla!
Beyazperdem
    Junkie XL
    facebookTweet
    Görev Besteci
    Gerçek adı:

    Tom Holkenborg

    Uyruk Hollandalı
    Doğum tarihi 8 Aralık 1967
    Yaş 52

    Filmografi

    Kirpi Sonic
    Kirpi Sonic
    15 Şubat 2020
    Scoob!
    Scoob!
    18 Eylül 2020
    Alita: Savaş Meleği
    Alita: Savaş Meleği
    15 Şubat 2019
    Terminatör: Kara Kader
    Terminatör: Kara Kader
    2 Kasım 2019
    Tomb Raider
    Tomb Raider
    16 Mart 2018
    Ölümcül Makineler
    Ölümcül Makineler
    7 Aralık 2018
    Kara Kule
    Kara Kule
    4 Ağustos 2017
    Tüm filmografisi

    Haber

    Junkie XL, Terminator: Dark Fate'in Müziklerine El Atıyor!
    HABERLER - Sanatçılar
    25 Mart 2019 Pazartesi
    “Ölümcül Makineler”in Junkie XL İmzalı Müziklerine Kulak Verin!
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    5 Aralık 2018 Çarşamba
    Merakla beklenen "Ölümcül Makineler"in müziklerine Hollandalı besteci Junkie XL imza atıyor.
    "Alita: Savaş Meleği"nin Soundtrackine Junkie XL Katkısı!
    HABERLER - Yapım Aşamasında
    7 Kasım 2018 Çarşamba
    Bilim kurgu "Alita: Savaş Meleği" filminin müziklerinde Junkie XL'dan da bir parça var.
    4 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top