Beyazperdem
Junkie XL
facebookTweet
Görev Besteci
Gerçek adı:

Tom Holkenborg

Uyruk Hollandalı
Doğum tarihi 8 Aralık 1967
Yaş 51

Filmografi

Alita: Savaş Meleği
Alita: Savaş Meleği
14 Şubat 2019
Tomb Raider
Tomb Raider
15 Mart 2018
Ölümcül Makineler
Ölümcül Makineler
6 Aralık 2018
Kara Kule
Kara Kule
4 Ağustos 2017
Brimstone
Brimstone
21 Temmuz 2017
Deadpool
Deadpool
12 Şubat 2016
Gece Takibi
Gece Takibi
22 Mayıs 2015
Tüm filmografisi

Haber

Junkie XL, Terminator: Dark Fate'in Müziklerine El Atıyor!
HABERLER - Sanatçılar
25 Mart 2019 Pazartesi
“Ölümcül Makineler”in Junkie XL İmzalı Müziklerine Kulak Verin!
HABERLER - Gündemdeki Filmler
5 Aralık 2018 Çarşamba
Merakla beklenen "Ölümcül Makineler"in müziklerine Hollandalı besteci Junkie XL imza atıyor.
"Alita: Savaş Meleği"nin Soundtrackine Junkie XL Katkısı!
HABERLER - Yapım Aşamasında
7 Kasım 2018 Çarşamba
Bilim kurgu "Alita: Savaş Meleği" filminin müziklerinde Junkie XL'dan da bir parça var.
4 Sanatçı haberleri
Yorumlar
Yorumları göster
Back to Top