Hesabım
    Stephen King, Mary Poppins'i Korku Filmine mi Dönüştürecek?

    Stephen King, sosyal medya üzerinden ilginç bir paylaşım yaptı.

    Usta korku yazarı Stephen King, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Son zamanlarda Hayvan Mezarlığı kitabının yeniden uyarlanmasıyla gündemdeki yerini koruyan başarılı isim Stephen King, popüler bir filmi korku filmine dönüştürme düşüncelerini hayranlarıyla paylaştı. Bu film ise Mary Poppins oldu.

    The Shining, Gerald's GamePet Sematary,  ITGreen Mile, The Shawshank Redemption, The MistStand By Me gibi birçok romanı beyaz perdeye uyarlanan usta korku yazarı Stephen King, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla ilgileri üzerine çekti. King, Twitter'dan yayınladığı gönderide bir korku filmi fikrini paylaştı. Fikri ise popüler bir sinema figürünü korku karakterine çevirmekten oluşuyordu. Bu popüler figür, Mary Poppins'in ta kendisiydi. King paylaşımında "Mary Poppins'i seri katile dönüştürecek bir film nasıl olurdu? Ne kadar heyecan verici olduğunu düşünün. Şemsiyesinin içerisinde pala yer alıyordur..." sözlerini sarf ederek hayranlarının tepkilerini ölçtü. Bazı hayranları tarafından seri katil Mary Poppins olumlu karşılanırken, bazıları Stephen King'in bu düşüncesine mizahi bir dille yaklaşım sergiledi. 

    Stephen King'in bu düşüncesinin hayata geçirilip geçirilemeyeceği bilinmiyor. Ancak King'in yazarı olduğu Hayvan Mezarlığı filmi vizyona girmek için gün saymaya devam ediyor. İkinci kez uyarlanan film, 5 Nisan tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top