Hesabım
    Chris Evans, Favori Captain America Sahnesini Açıkladı!

    Chris Evans, hayranlarının sorularını yanıtladı.

    Avengers: Endgame'in vizyona girmesine yalnızca birkaç hafta kala Chris Evans hayranlarının sorularını yanıtladı. Anonim isimlerden gelen sorulara cevap veren Chris Evans, The Hollywood Reporter aracılığıyla düşüncelerini paylaştı. Bu yanıtlar arasında en sevdiği Captain America sahnesi de yer alıyordu.

    Tüm dünyanın merakla beklediği ve Marvel için bir devrin sonunu getirecek olan Avengers: Endgame ile son kez Captain America'yı canlandıran Chris Evans, anonim hayranlarının sorularını yanıtladı. Bu sorular arasında Chris Evans'ın en sevdiği Captain America sahnesinin hangisi olduğu da bulunuyordu. The Hollywood Reporter'ın "Fishing for Answers" programına katılan Evans'a en sevdiği Avengers sahnesi soruldu. Evans'ın bu soruya yanıtı ise "Asansördeki dövüş sahnesinin taraftarıyım. (Captain America: Winter Soldier) Bu sahne Captain America'nın ikinci filminde çektiğimiz ilk sahneydi. Russo Kardeşler ile çalıştığım ilk sahneydi. İlk kez Captain'ın tek başına kaldığını hissetmiştim. İlk Captain filminde herkes gerçekten elimden tutuyor gibiydi. İlk Avengers filminde de bu yoldan sapmamak için elimden geleni yaptım. Ama ikinci Captain filmi sanki baskı altındaymışım gibi hissettirdi. Asansördeki dövüş sahnesi de bu nedenle bana göre gerçekten iyi geldi." sözleri oldu.

    Chris Evans, Endgame filminin ardından Marvel kariyerinden emekli olanlar kervanına katılıyor. Marvel'dan ayrılan diğer isimler ise Robert Downey Jr. ile Chris Hemsworth oluyor. Avengers: Endgame filmi söylentilere göre tam üç saat süreyle izleyicilerinin karşısına çıkmak için hazırlanıyor. Russo kardeşlerin filmin fragmanında hiçbir sürprizbozana yer vermediklerini itiraf etmeleri ve fragmandaki sahnelerin filmde yer almadığı söylemeleri üzerine, filmi merakla bekleyenlerin sayısı gittikçe artıyor. Captain Marvel'ın da yer alacağı Endgame'in ardından Marvel için yeni bir dönemin açılması bekleniyor. Avengers: Endgame'in 26 Nisan 2019 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top