Hesabım
    Scott Cooper İmzalı “Antlers”ın Müziklerini Javier Navarrete Besteleyecek!

    Korku ve gerilim filmi “Antlers” bestecisine karar verdi.

    Çılgın Kalp”, “Kardeşim İçin” ve “Kara Düzen” filmleriyle tanınan ve son olarak 2017 yılında “Vahşiler” ile karşımıza çıkan yönetmen Scott Cooper’ın yönetmenliğini üstlendiği korku ve gerilim filmi “Antlers”ın bestecisi belli oldu. 2006 yapımı “Pan’ın Labirenti”nin Oscar adayı bestecisi Javier Navarrete filmin müziklerine imza atacak.

    Filmin oyuncu kadrosunda “The Americans” dizisinin Altın Küre ödüllü yıldızı Keri Russell, son yıllarda birçok önemli projede yer alan iki Emmy adayı Jesse Plemons, “Kurtlarla Dans” ile Oscar’a aday gösterilen Graham Greene, geçen yıl “Venom: Zehirli Öfke”de boy gösteren Scott Haze, Oscar adaylığı bulunan Amy Madigan ve çocuk yıldız Jeremy T. Thomas gibi isimler yer alıyor. “The Quiet Boy” (Sessiz Çocuk) isimli kısa hikayeden beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosuna ise Nick Antosca ve Henry Chaisson ikilisi imza atıyor.

    “Antlers”, gizemli ve içine kapanık bir öğrenciyle yakınlaşmaya başlayan genç bir öğretmene (Keri Russell) odaklanıyor. İkili yakınlaştıkça öğretmen, öğrencisinin babasının ve kardeşinin ölümcül sonuçları olabilecek bir sır sakladığını keşfeder. Çocuğu korumasına alan öğretmen, hayal gücünün de ötesinde korkulara karşı hayatta kalmak için mücadele etmeye başlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top