Hesabım
    Tom Holland Bir Hayranının Hayatını Kurtardı!

    Minnoş Örümcek Adam'ımız imzasını almaya çalışan kalabalığın ezdiği genç kızı kurtardı.

    Tom Holland imza verme sırasında genç hayranının hayatını kurtardı. "Her kahraman pelerin takmaz" lafını duymuşsunuzdur. Ancak bu durum Marvel'ın gözdesi Örümcek Adam'ı Tom Holland söz konusu olduğunda doğruluğunu kanıtlamış oldu. Sosyal medyada paylaşılan video olayı saniye saniyesine kaydetti.

    New York'ta gerçekleşen olayda Tom Holland hayranları ve basın fotoğrafçıları genç oyuncuyu yakından görebilmek ve imzasını alabilmek için izdiham yarattı. Oyuncunun geçişini bekleyen kalabalığın arasında Twitter'da NamelessCass ismini kullanan genç bir kız da vardı. Güvenlik amacıyla konulan bariyerlerin hemen arkasında olmadığını, aksine kalabalığın arasında bir yerlerde bulunduğunu söyleyen genç kız, genç oyuncunun görünmesiyle birlikte kalabalığın itişine maruz kaldı. Kalabalığın ortasından bariyerlerin önüne kadar sürüklenen genç kız, bağıran kalabalık ve bariyerlerin arasında sıkışıp kalınca panik atak krizi geçirmeye başladı. Yanındaki arkadaşı tarafından kurtarılmaya çalışsa da arkadan ittirmeye devam eden kalabalıktan kurtulamadılar.

    Durumu fark eden Tom Holland genç kızın yanına gelerek onu sakinleştirmeye çalışırken bir yandan da kalabalıktan geriye gitmelerini rica etti. Ancak kalabalık grup imza alabilmek için ittirmeye devam edince sinirlenen genç yıldız, "Eğer bu kızı ittirmeyi bırakmazsanız oraya gelip bütün eşyalarınızı yerlere dökerim." diye seslendi. Ancak kalabalıktaki söz konusu kişiler ittirmeyi bırakmayınca Tom Holland kalabalığın arasından uzanarak ittirenlerin ellerindeki posterleri yerlere fırlattı. Panik atak krizi geçiren kıza "Sakin ol. Ben yanındayım." diyen genç oyuncu, sosyal medyanın da gönlünü fethetmiş oldu. Olayın video kaydının sosyal medyada yayınlanmasının ardından binlerce sosyal medya kullanıcısı Tom Holland'ı kahraman ilan etti.

    Örümcek Adam: Evden Uzakta'da genç İngiliz oyuncu Tom Holland bir kez daha Peter Parker olarak karşımıza çıkıyor. Marvel'ın temel taşı Stan Lee'nin "hayallerimde canlandırdığım Peter Parker" olarak nitelediği genç oyuncu rolü ilk kez 2016 yapımı Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde canlandırmıştı. İlk filmden May Hala olarak Marisa Tomei, Müdür Fury rolünde Samuel L. Jackson, Maria Hill rolünde Cobie Smulders, Ned olarak Jacob Batalon, Michelle Jones olarak Zendaya ve ilk filmin kötüsü Vulture olarak Michael Keaton'ın geri döndüğü kadronun yeni yüzleri ise komedyen J.B. Smoove, Türk asıllı Alman oyuncu Numan Acar ve görsel efektlerle sihirbazlık numaraları yaparak ilüzyonlar yaratan kötü adam Mysterio rolünde Oscar adayı yakışıklı oyuncu Jake Gyllenhaal oluyor. Film ülkemizde 5 Temmuz 2019’da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top