Hesabım
    Disney Filmleri, Netflix'ten Çekililiyor!

    Disney'den açıklama geldi.

    Online streaming platformu Disney+'ı açmak için hazırlıklarını sürdüren Disney'den yeni bir açıklama geldi. Bu açıklamaya göre artık Disney filmleri Netflix'te yer almayacak. Netflix'te var olan Disney filmleri ise söylenenlere göre yayından çekilecek.

    Marvel Sinematik Evreni filmlerini ve Star Wars filmlerini bünyesinde bulunduran Disney büyük bir karara imza atarak filmlerini Netflix'ten çekeceğini açıkladı. Disney'in Netflix'ten kaldırarak Disney+'ta yayına alacağı filmlerin listesi ise oldukça uzun. Bu filmler arasında Marvel'a ait olan Captain America: Civil War, Doctor Strange, Guardians of The Galaxy Vol.2, Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity WarAnt-Man and The Wasp filmleri bulunuyor. Marvel'dan bağımsız olan Disney filmleri arasında ise Star Wars:  Rogue One, Star Wars Episode VIII: The Last Jedi, Solo: A Star Wars Story, The Finest Hour, Zootopia, The Jungle Book, Finding Dory, Alice Through the Looking Glass, Pete's Dragon, Moana, Dangal, Coco, Cars 3, The Incredibles 2, Christopher Robin, Beauty and The Beast, The Nutcracker and The Four Realms, Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Mary Poppins ReturnsRalph Breaks The Internet gibi filmler bulunuyor. Her bir filmin yayınlan kaldırılma tarihi ise birbirinden farklı olacak. Bilindiği üzere Disney'in kendi platformunu açma kararı aldığı dönemde yaptığı ilk şeylerden biri Netflix'te bulunan Marvel dizilerini sonlandırmak olmuştu. Bu diziler arasında Daredevil, Iron FistLuke Cage yer almış, ardından The Punisher ve Jessica Jones'un da sona erdiği açıklanmıştı. Bu dizilerden hiçbiri tam olarak final yapamadı. Ancak Marvel dizilerinin Disney+'ta yer alıp almayacağı konusunda da bir açıklama yapılmadı. Krysten Ritter, bir daha Jessica Jones rolünü üstlenebileceğini sanmadığını söylemişti.

    Disney+'ta yer alacak diziler arasında Marvel Sinematik Evreni'nden küçük ekrana geçiş yapacak olan karakterlerden Loki, Scarlet Witch, Vision ve Hawkeye'a özel yapımlar bulunuyor. Ayrıca Disney+'ta birçok orijinal filme ve diziye de yer verileceği belirtilmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top