Hesabım
    "Jumanji: The Next Level"dan Fragman Yayınlandı!

    Beklenen Jumanji devam filminden ilk fragman yayınlandı.

    Jumanji serisinin devam halkasından ilk fragman paylaşıldı. Ayrıca Dwayne Johnson'ın başrolünde yer aldığı filmin adı da resmi olarak duyuruldu. Jake Kasdan yönetmenliğindeki serinin devam filminin adı Jumanji: The Next Level oldu. Filmin fragmanında ekibin yeni bir maceraya atıldığına tanık oluyoruz.

    Macera ve fantastik türlerdeki "Jumanji: The Next Level"ın konusu ise şöyle: Ekip yeniden bir araya geliyor, ama bu kez oyunun kuralları değişti. Aralarından birini kurtarmak için Jumanji'ye geri dönmek zorundalardır. Ancak Jumanji'ye geri döndüklerinde hiçbir şeyin bekledikleri gibi olmadığını fark ederler. Ekip, kurak çöllerde ve karlı dağlarda bulunup bilinmeyen ve henüz keşfedilmeyenlerin üstesinden gelmek zorunda kalacak, böylece oyundan kaçmanın bir yolunu bulacaktır. Filmin oyuncu kadrosunda Dwayne JohnsonJack BlackKaren GillanKevin HartDanny GloverDanny DeVitoAwkwafina, Alex Wolff, Nick Jonas, Madison IsemanColin Hanks gibi isimler yer alıyor. Devam filminin yönetmen koltuğuna Jumanji: Vahşi Orman'ın da yönetmenliğini üstlenen, ayrıca Sex TapeNew Girl, Freaks and Geeks gibi yapımların yönetmeni olan Jake Kasdan oturuyor. Filmin senaryosuna ise FringeLost gibi bilim kurgu yapımlarının senaryosunu kaleme alan Jeff Pinkner ile KnightfallEverything Sucks, Origin gibi yapımların senaryosunu kaleme alan Scott Rosenberg imza atıyor..

    Bilindiği üzere Jumanji serisinin ilk filmi Robin Williams ve Kirsten Dunst'ı başrolüne alarak 1995 yılında izleyicileriyle buluşmuştu. Jumanji: Welcome To The Jungle filminin 90 milyon dolarlık bütçesi olmasına karşın gişede dünya çapında 900 milyon dolara yakın hasılat elde edilmişti. Jumanji: The Next Level filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 10 Ocak 2020 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top