Hesabım
    "Ölümcül Sular"dan Altyazılı Teaser Yayınlandı

    Korku filminden teaser geldi.

    Korku türündeki Ölümcül Sular filmi izleyicileriyle buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Alexandre Aja'nın yönetmen koltuğuna oturduğu korku türündeki Ölümcül Sular'dan şimdi ise bir altyazılı teaser yayınlandı. Orijinal adıyla Crawl filminin fragmanında karanlık suların altındaki tehdit ile karşı karşıya kalıyoruz.

    Kaya ScodelarioBarry PepperRoss Anderson gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Ölümcül Sular filminin konusu ise şöyle: Ölümcül Sular, şiddetli bir kasırgaya karşı yaşam savaşı veren genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Florida’da 5. Kategorideki bir kasırga ile karşı karşıya kalan genç kadın, babasının kurtarmaya çalışırken kendisini su altında kalan bir evin içinde bulur. Evin içine hapsolan kadın, Florida'nın en vahşi ve korkulu avcılarına karşı kendini korumak için savaşmak zorundadır. Filmin yönetmen koltuğuna B-filmleri ile tanınan ve The Hill Have Eyes, Maniac, Haute Tension, The 9th Life of Louis Drax gibi filmlerden tanıdığımız başarılı isim Alexandre Aja oturuyor. Filmin senaryosunu ise The Ward, The Inhabitants, Dark Feed, Long Distance filmlerinden tanıdığımız Michael Rasmussen ile Shawn Rasmussen kaleme aldı.

    Korku sineması takipçilerinin merakla beklediği Ölümcül Sular filminin oyuncu kadrosunda ise Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı, Labirent: Ölümcül Kaçış, Labirent Son İsyan, The Truth About Emmanuel, Spinninng Out gibi yapımlarda karşımıza çıkan genç oyuncu Kaya Scodelario; Green Mile, Saving Private RyanTrue Grit, The Kennedys gibi yapımlardan tanıdığımız Barry Pepper; Privates, Macbeth, Three Girls gibi yapımlarda izleme fırsatı yakaladığımız Ross Anderson; Anson Boon, Ami Metcalf, Jose Palma gibi isimler yer alıyor. Paramount Pictures bünyesindeki Ölümcül Sular filminin düşük bütçesine karşılık olarak iyi bir gişe hasılatı yapması bekleniyor. Paramount, aynı yöntemi A Quiet Place'te de denemiş, filmin 17 milyonluk bütçesine karşılık olarak dünya çapında 314 milyon dolarlık gişe hasılatı elde edilmişti. Filmin yapımcılığını Spiderman filmleriyle tanınan ünlü yönetmen ve yapımcı Sam Raimi üstlenirken, ona eşlik eden isim Craig Flores oluyor.

    Ölümcül Sular filminin ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 12 Temmuz'da buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top