Hesabım
    "Bond 25" ile Christoph Waltz Geri Dönüyor!

    25. James Bond filminde Christoph Waltz'ın geri döneceği kesinleşti.

    25. James Bond filminde Christoph Waltz da boy gösterecek. Seride Blofeld karakterini canlandıran başarılı oyuncu 25. devam filminde de seyircilerin karşısına çıkacak. Gelen son dedikodulara göre; karakter Hannibal Lecter benzeri bir şekilde boy gösterecek. Madeleine Swann'ın karakteri hapishanede ziyaret ederek bilgi almaya çalışacağı tahmin ediliyor.

    Yönetmen koltuğunda True Detective ve Beasts of No Nation gibi etkileyici yapımlardan tanıdığımız Cary Fukunaga'nın yer aldığı 25. Bond filmi, serinin sevilen birçok karakterini yeniden bir araya getiriyor.

    Resmi ismi henüz açıklanmayan Bond 25'ın oyuncu kadrosunda ikonik rolü son kez canlandıracak olan yakışıklı oyuncu Daniel Craig'in yanı sıra önceki filmlerden tanıdığımız, Q rolündeki Ben Whishaw ve M rolündeki Ralph Fiennes, Moneypenny rolündeki Naomi Harris, Madeleine Swann rolündeki Lea Seydoux ve Quantum of Solace'da Felix Leiter rolüyle gördüğümüz Jeffrey Wright da kadroya geri dönüyor. Filmin kötü adamını canlandıracak olan, Oscar ödüllü oyuncu Rami Malek'in ise karşımıza bir terörist olarak çıkacağı biliniyor. Ancak hareketlerinin temeli dini sebeplerle olmayacak. Oyuncu kadrosunda ayrıca Lashana LynchDavid Dencik, güzel oyuncu Ana De ArmasBilly MagnussenDali BenssalahThe Imitation GamePenny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi oyuncular yer alıyor.

    Scott Z. Burns'ün senaryosunu üstlendiği film için  senaristleri arasına, Craig'in de yardımlarıyla, komedi dizisi Fleabag'in yaratıcısı Phoebe Waller-Bridge de eklendi. Filme bir kadın bakış açısı getirmesi ve kadın oyuncuları daha güçlü kılması bekleniyor.

    Merakla beklenen Bond 25 filminin ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 3 Nisan 2020 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top