Hesabım
    "The Eternals" Filminden Yeni Detaylar Var!

    Marvel'ın yeni "The Eternals" filminden yeni karakter detayları geldi.

    Marvel'ın 4. Sinematik Evre'sinde yer alan The Eternals'a dair yeni detaylar geldi. San Diego Comic Con'da gerçekleşen panelde filme dair yeni detaylar açıklandı.

    Resmi kadrosunda Girl, Interrupted”, “Sahtekar” ve “Malefiz” gibi filmlerde izlediğimiz Oscar ve üç Altın Küre ödüllü Angelina Jolie, HBO'nun sevilen dizisi “Silicon Valley”nin Dinesh’i olarak tanıdığımız Kumail Nanjiani, 2016 yapımı “Zombi Ekspresi”nde izlediğimiz Ma Dong-seok ve “Game of Thrones” ve “Bodyguard” dizilerinden tanıdığımız başarılı İskoç aktör Richard Madden'ı bulunduran filme dair gelen detaylar filmdeki karakterler hakkında oldu. Panel Madden'in Ikaris karakterini, Lee'nin ise Gilgamesh'i yani The Forgotten One'ı oynayacağını ortaya çıkardı. Ikaris karakteri Antik çağda dünyaya inmiş ve Daidalos adıyla teknik ve mimari becerilerini sergilemişti. Atinalı bir mühendis olarak tanıtan İkaris Girit Kralı Minos'un hizmetine girmişti. Gilgamesh ise erken hayatının çoğunu Dünya'yı dolaşıp geçirmiş, bu süre zarfında Herkül, Atlas ve Samson gibi efsanevi pek çok şahsiyet olarak anılmıştı. Sonunda, Eternals’ın lideri Zuras, Gilgamesh’i dünya tarihine çok karıştığı için Eternals’ın yaşadığı şehir olan Olympia’da kalmaya mahkum etmişti. O da "The Forgotten One" olarak anılmaya başlamıştı.

    2017 yapımı dram filmi The Rider ile beğeni toplayan yönetmen Chloe Zhao'nun yönetmen koltuğuna oturacağı film, 1976'da Jack Kirby tarafından yaratılan eski, süper güçlenmiş insan ırkına odaklanacak. Duyuru için sahnede Zhao, filmin kadrosunda yer alan,  FridaDesperadoAfter The SunsetBir Zamanlar Meksika’da gibi yapımlarda yer alan başarılı oyuncu Salma Hayek, Angelina Jolie, Richard Madden ve Kumail Nanjiani ile birlikte Amerikalı Koreli aktör Ma Dong-seok, Lia McHughLauren Ridloff ve Brian Tyree Henry yer aldı.

    Çizgi romanlarda Eternals, fantastik güçlere ve çok uzun yaşamlara sahip olan eski bir insan ırkı olarak tanıtılıyor. Senaryosunda Matthew K. Firpo ve Ryan Firpo'nun imzası bulunacak olan "The Eternals" filmi 6 Kasım 2020 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top