Hesabım
    Merakla Beklenen Marvel Filmi "Eternals"da Kim Kimdir?

    Yeni Marvel süper kahraman ekibi "Eternals"da kim kimi canlandırıyor?

    Marvel'ın 4. Evresinde yer alan Eternals için heyecan dorukta! Şimdiden büyük beklentiler yaratan süper kahraman filminin kadrosu da bir hayli zengin. Marvel'ın Eternals çizgi romanlarına aşina olmayanlar için "filmde kim kimdir" rehberi hazırlayalım dedik.

    Yaratıcısı Jack Kirby, bu ölümsüz süper kahramanlardan oluşan bir ekibi yaratırken Yunan ve Roma mitolojisinden ilham almış. Çizgi romanda da bu denge tersine dönüyor ve Eternals ekibi on binlerce yıl boyunca insan mitolojisine ve dine ilham veren karakterler olarak resmediliyorlar. Aslında onlar, insanları, humanoid ırkı Deviant'lara karşı savunmak için Dünya'ya gönderilen ölümsüz ve çok güçlü bir insan türü.

    Kuşkusuz, Yunan tanrıları ve mitolojik figürlerinin Marvel çizgi romanlarında resmi olarak var olduklarını ve "Olimpiyalılar" olarak adlandırıldıklarını düşündüğünüzde durum biraz kafa karıştırıcı hale geliyor. İşte Marvel Sinematik Evreni'nin el attığı nokta da tam burası;  hayranlara Eternals hikayesinin daha düzenli bir versiyonunu sunmak ve başka bir belirsiz ve kafa karıştırıcı çizgi romanı alıp kaçınılmaz bir kültürel fenomene dönüştürmek!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top