Hesabım
    Mendilleri Hazırlayın:"Avengers: Endgame"den Silinmiş Sahne Geldi

    Dünyanın en çok hasılat elde eden filmi "Avengers: Endgame"den silinen bir sahne yayınlandı.

    Haber spoiler içerir!

    Avengers: Endgame'den gelen silinmiş sahne izleyenlerin gözlerini yaşartıyor. Scarlett JohanssonRobert Downey Jr. ve Chris Evans gibi Mavel Sinematik Evreni'nin önde gelen isimlerinin seriye veda ettiği film olan "Avengers: Endgame"den silinen bir klip yayınlandı. USA Today aracılığıyla gelen klipte, filmin sonundaki vurucu sahnelerden birine geri dönüyoruz.

    Iron Man'in Thanos'u yenmek ve insanlığın yok olan yarısını geri getirmek için kendini feda ettiği sahne, filmin vizyona giren versiyonunda Pepper Potts'un ağlaması ile bitiyordu. Tony'nin göğsüne başını yaslayan Pepper, gözyaşları içinde ağlarken geriye kalan süper kahramanlar da çaresizce ona bakıyorlardı. Ancak silinen sahnede gördüğümüz üzere Russo kardeşler aslında sahneyi daha da dramatik hale getiren bir şey eklemişlerdi. Tony hayatını kaybettikten Pepper ağlarken süper kahramanlarımız onun etrafında toplanıyorlar. İlk önce Hawkeye tek dizinin üzerine çökerken onu Black Panther ve Captain Marvel takip ediyor. Ardından Star Lord, Nebula ve Valkrie de diz çöken kahramanlara katılıyorlar. Ant-Man, Kaptan AmerikaDoktor Strange ve geri kalan bütün kahramanlar bir bir dizlerinin üzerine çökerek başlarını eğerken zaman yolculuğu ile geri gelmiş olan Gamora da oradan uzaklaşarak kayıplara karışıyor. Sahnede Örümcek Adam ve Scarlet Witch'i göremiyoruz.

    Marvel Sinematik Evreni’nin neredeyse tüm kahramanlarına yer veren filmin oyuncu kadrosunda Chris HemsworthElizabeth OlsenTessa ThompsonScarlett JohanssonTom HollandChris PrattBenedict CumberbatchMark RuffaloZoe SaldanaPom KlementieffRobert Downey Jr.Don CheadleJeremy RennerJosh BrolinChris EvansCobie SmuldersPaul RuddSebastian StanDave BautistaChadwick Boseman ve Danai Gurira yer almıştı.

    Ülkemizde 25 Nisan tarihinde seyircilerinin karşısına çıkan "Avengers: Endgame" vizyondaki yolculuğu sonrasında sinema tarihinin en yüksek hasılat elde eden filmi olan bilim kurgu filmi Avatar'ı geçerek ilk sırayı almayı başarmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top