Hesabım
    Yıldız Kadrolu Savaş Filmi "1917"den Poster Var!

    Yıldız kadrosuyla dikkat çeken savaş filmi "1917"den poster yayınlandı.

    1. Dünya Savaşı'nı konu alan bol yıldızlı 1917'den ilk fragman yayınlandı. Arka arkaya çektiği James Bond filmleri “Skyfall” ve “Spectre”den beri beyaz perdeden uzak kalan Sam Mendes ve 3 Oscar ödüllü usta yönetmen Steven Spielberg'ü bir araya getiren proje, DreamWorks ve Universal Pictures bünyesinde hayata geçiriliyor.

    Merakla beklenen "1917" filminin konusu ise şöyle: I. Dünya Savaşı sırasında iki genç Britanya askeri olan Schofield ve Blake, gerçekleştirilmesi imkansız gibi görünen bir göreve atanırlar. Görevleri, zamana karşı yarışırken düşman bölgesini geçerek yüzlerce askerin ölümünü engellemek üzere bir mesaj iletmektir. Blake'in kardeşi de onların arasındadır. Bu durumda Blake'i daha da fazla ciddiye alması gereken bir mücadele bekliyordur...

    Spielberg’ün yapım şirketi Amblin Partners’ın arkasında bulunduğu projenin yönetmenliğini Sam Mendes üstlenecek. Merakla beklenen savaş filmi "1917"nin oyuncu kadrosunda; Captain Fantastic, PrideHow I Live Now, 11.22.63 gibi yapımların genç yüzü George MacKay ve Game of Thrones'ta genç kral Tommen Baratheon olarak izlediğimiz Dean-Charles Chapman'ın yanı sıra da dev isimler bulunuyor.

    Sherlock dizisiyle yıldızı parladıktan sonra Doctor StrangeAtonementThe Imitation GamePatrick Melrose12 Years A Slave gibi yapımlarda karşımıza çıkan Benedict CumberbatchGame of ThronesMedici ve Bodyguard dizilerinin başarılı oyuncusu Richard MaddenA Single ManThe King's SpeechKingsman serisi, Mamma Mia gibi yapımların usta oyuncusu Colin Firth; "Altın Çember", StockholmMiss Sloane, "The Imitation Game" gibi yapımlardan tanıdığımız Mark Strong; Sherlock'un Moriarty'si Andrew Scott;  Rogue One: A Star Wars Story, "Atonement", Mr. NobodyThe Bank Job gibi yapımlardan tanıdığımız Daniel Mays gibi isimler filmin zengin oyuncu kadrosunu süslüyor.

    Yıldız kadrolu "1917" filmi ülkemizdeki izleyicileriyle 10 Ocak 2020 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top