Hesabım
    Martin Freeman, "Black Panther 2" Hakkında Bildiklerini Anlattı

    Black Panther 2 ne zaman hayata geçirilecek?

    Başarılı oyuncu Martin Freeman, geçtiğimiz günlerde Marvel Sinematik Evreni'ne geri döneceğini açıklamıştı. Şimdi ise oyuncu Black Panther 2 ile ilgili yeni bir bilgi paylaştı. Sherlock dizisiyle akıllara kazınan Emmy ödüllü oyuncu Freeman, Black Panther 2'nun ne zaman hayata geçirileceğini açıkladı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü evresi Avengers: Endgame ile birlikte kapanmıştı. Üçüncü evrede Black Panther filmi de yer alıyordu. Söylenenlere göre başrol oyuncusu Chadwick Boseman ile Marvel'ın yalnızca bir filmlik anlaşması kaldı. Bu da dolayısıyla Black Panther 2 olacak. Ancak çoğu filme vizyon tarihi verilirken Black Panther 2'ya verilmemişti. Şimdi ise Hobbit serisi, Sherlock, StartUpFargo gibi yapımların yıldız ismi Martin Freeman, Black Panther 2 tarihiyle ilgili açıklama yaptı. Oyuncu şu sözleri sarf etti: "Duyduğum son şey, filmi önümüzdeki yıl çekmeyeceğimiz. Bir sonraki Black Panther'i 2021'de yapabiliriz. Tek bildiğim bu."

    Bilindiği üzere San Diego Comic-Con'da Marvel, adını açıklamadığı projelerin de tarihlerini vermişti. Bu boş projelerin tarihleri 18 Şubat 2022, 6 Mayıs 2022 ve 29 Haziran 2022 oldu. Black Panther 2 için de bu üç tarihten birinin verilebileceği düşünülüyor. İlk Black Panther filminin tarihi 2018'in Şubat ayı olmuştu. Marvel'ın bu geleneği sürdürme ihtimali de bulunuyor. Black Panther filminde Chadwick Boseman ve Martin Freeman'ın yanı sıra Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Daniel Kaluuya, Letitia Wright, Winston Duke, Angela BassettForest Whitaker ve Andy Serkis gibi isimler bulunuyordu. Michael B. Jordan'ın ikinci filmde rol alma ihtimali düşük olarak görülüyor. Aynı zamanda Forest Whitaker'ın karakteri de ilk filmle birlikte Marvel'dan ayrılmıştı. Black Panther, dünya çapında 1.3 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etmiş ve Marvel Sinematik Evreni'nde yapılan ilk siyahi süper kahraman olmasıyla büyük ses getirmişti. Daha önce de Marvel çizgi romanlarından Blade karakteri ve Image Comics'ten Spawn karakteri gibi siyahi kahramanlar beyaz perdeye aktarılmıştı. Ancak Black Panther kadar olay yaratmamışlardı. Black Panther 2'nun yönetmen ve senaristliğini ilk filmde olduğu gibi Ryan Coogler üstlenecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top