Hesabım
    Aras Bulut İynemli Başrollü "7. Koğuştaki Mucize"den Fragman!

    Dram türündeki 7. Koğuştaki Mucize filminden fragman paylaşıldı.

    Aras Bulut İynemli ve Nisa Sofiya Aksongur'un başrolünü paylaştığı "7. Koğuştaki Mucize"den fragman paylaşıldı. Mehmet Ada Öztekin yönetmenliğindeki filmin fragmanında zeka engelli bir adamın engel olamadığı bir ölümden sorumlu tutulmasına tanık oluyoruz.

    Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle hayatımıza giren ve gittikçe yıldızı yükselen oyuncu Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize'den ilk fragman resmi olarak paylaşıldı. Filmin konusu ise şöyle: Küçük yaşlarda kızı olan bir babanın zeka yaşı kızı ile aynıdır. Memo'nun bu engeli ise önüne çok büyük bir imtihan çıkaracaktır. Bir kız çocuğunun zeka engelli adamın gözleri önünde boğularak yaşamını yitirmesi sonucunda tüm suç adamın üzerine kalır. Tüm engeline rağmen hapishaneye atılan adam, orada idam cezasına mahkum edilir. Memo'nun ölümüne tanık olduğu çocuğun ise komutanın kızı olduğu ortaya çıkacaktır.

    7. Koğuştaki Mucize'nin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli'nin yanı sıra Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyonİlker AksumMesut AkustaDeniz BaysalYurdaer OkurSarp AkkayaYıldıray ŞahinlerDeniz CeliloğluGülçin Şahin KültürFerit KayaCankat AydosHayal KöseoğluDoğukan Polat ve Serhan Onat gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Kaybedenler Kulübü filmleri, Martıların EfendisiMahmut ile MeryemDevrim Arabaları gibi filmlerin yönetmen koltuğuna oturan Mehmet Ada Öztekin üstleniyor.

    Zaman zaman yüzleri güldürecek olduğu söylenen dram türündeki 7. Koğuştaki Mucize'nin izleyicileriyle 11 Ekim tarihinde sinemalarda buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top