Hesabım
    "The Grudge"dan İlk Poster Geldi!

    The Grudge yeniden çekiminden ilk poster paylaşıldı.

    Yıllar önce çekilen orijinal "Garez" filminden sonra yeniden hayata geçirilen The Grudge'dan ilk poster resmi olarak paylaşıldı. Sony Pictures bünyesinde geliştirilen The Grudge'ın posterinde, orijinal filmdekine benzer bir hikaye kullanıldığının ipuçları veriliyor.

    Posteri yayınlanan yeniden çekim The Grudge'ın konusu ise şöyle: Genç bir kadının kendi evlerinde tüm ailesini katletmesinin ardından, oğluyla yaşayan bir anne ve bir dedektif olayı çözmek için mücadele vereceklerdir. Kadın, bir süre sonra evin intikamcı bir ruh tarafından lanetlendiğini öğrenir. Eve giren her kimse, vahşi bir şekilde ölmeye mahkumdur. Bu durumda kendisini ve oğlunu mahallelerinde bulunan bu evdeki şeytani ruhlardan kurtarmak için mücadele vermek zorundadır. The Grudge'ın posterinin yayınlanmasının ardından fragmanının yakın bir zamanda yayınlanacağı tahmin edilenler arasında bulunuyor.

    Söylenilenlere göre yeni The Grudge, 2004 yapımı orijinal filmden ve 2006 yapımı Garez 2'den daha farklı olacak. Orijinal filmde Tokyo'da öğrenci olan genç bir kadının zorunlu sosyal hizmet görevini yerine getirirken yaşadıkları konu ediniliyordu. Yatağa mahkum bir kadınla ilgilenen Karen, evle ilgili hiç de istemediği şeyleri keşfetmek zorunda kalıyordu.

    The Grudge'ın 2020 versiyonunun yönetmen koltuğuna Piercing ve The Eyes of My Mother filmlerinden tanıdığımız Nicolas Pesce oturuyor. Senaryoda ise Pesce'nin yanı sıra Pet Sematary, Meat Train, The Prodigy, Nightflyers'dan tanıdığımız başarılı yazar Jeff Buhler'in imzası bulunuyor. The Grudge'ın başrollerinde Searching, Sleepy Hallow, Selfie ve Star Trek serisinin yıldızlarından John Cho, The Hateful Eight, A Better Life ve son olarak The Nun'da izlediğimiz Demian Bichir, Birdman, Oblivion, Mandy, W.E., Waco gibi yapımların başarılı oyuncusu Andrea Riseboroough yer alıyor. Usta yönetmen ve yapımcı Sam Raimi, serinin diğer filmlerinde olduğu gibi yapımcılığı üstlenmeye devam ediyor.

    The Grudge 3 Ocak 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top