Hesabım
    Patty Jenkins, Wonder Woman Filmlerinin Geleceğini Belirledi

    Yönetmen Jenkins, kafasında şimdiden 3. filmi kurduğunu dile getirdi..

    Wonder Woman 1984'ün fragmanı görücüye çıktı ve hayranlarının heyecanı katlandı. Filmden detaylar gelmeye de devam ediyor ve Gal Gadot'un başrolünde olduğu film için geri sayım hızlanmış durumda. Biz henüz ikinci filmi beklerken ve yaz için gün sayarken, yönetmen Patty Jenkins üçüncü filmi çoktan tasarladığını ve hatta Wonder Woman'ın geleceğinin hazır olduğunu söyledi.

    Jenkins, yaptığı açıklamada, "Gal Gadot, Diana Prince’in daha sonra nereye gideceği hakkında fikir sahibi. Zaten her şeyi planladık ve belli bir takvime koyduk. Gerisi sadece, fikirlerimizi ne zaman devreye sokacağımızla ilgili." ifadelerini kullandı ama hayranlar için zaman konusunda biraz sabırlı olmaları gerektiğini de şu sözlerle dile getirdi; “Yapmak istediğimiz şeyin, yine filmleri arka arkaya çekmek olduğunu düşünmüyorum. Bu iki filmi kısa zamanda üretmek harikaydı ama aralarında biraz dinlenmek gerekiyor. Hem benim, hem de Gal'in yapacak başka işleri de var. Kararları hemen almak istemiyorum. O an geldiğinde, filmi yapmak isteyip istemeyeceğimize bakmamız gerekiyor."

    Jenkins daha sonra, filmi 80'li yıllar atmosferinde çekmek ve gerçekçi olabilmek için her şeyi yaptıklarını söyledi. Yorucu bir süreçten geçtiklerini de ifade eden Jenkins, daha önce kimsenin bunu denemediğini, birçok danışmanlık dahil her türlü aksiyonu aldıklarını ifade etti. 

    Film, 5 Haziran 2020 tarihinde, tüm dünyayla aynı anda gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top