Hesabım
    Simon Pegg, Tarantino'nun Star Trek'i Hakkında Konuştu

    Ünlü yıldıza göre proje rafa kalkmadı..

    Son olarak Once Upon a Time...in Hollywood filmini çeken ve daha önce 10 film yapıp yönetmenliği bırakabileceğini açıklayan Tarantino hakkında söylentiler her geçen gün değişiyor. Bir western yapıp, üçlemeyle kariyerini sonlandırabileceği düşünülen Tarantino'nun daha önce de Kill Bill'i bir üçlemeye dönüştürebileceği söylenmişti. Son zamanlarda ise Star Trek filmine bir Tarantino bakışı gelebileceği dillendiriliyordu ama peş peşe değişken açıklamalar geldi ve projenin iptal olduğu görüşü hakim oldu. Bu açıklamalara son katılan isim Simon Pegg oldu ve bu projenin, geçtiğimiz günlerde söylendiği gibi rafa kalkmadığını ifade etti.

    Pegg, yaptığı açıklamada, "Bildiğim kadarıyla, Quentin Tarantino'nun Star Trek fikri hala gündeminde.  Onun daha sonra yapmak istediği bir fikir gelene kadar Star Trek'in rafa kalkmadığını söyleyebilirim." dedi. Simon Pegg, hali hazırda, Legion ve Fargo dizilerinin yaratıcısı Noah Hawley'in çekeceği Star Trek projesinin kadrosunda yer alıyor.

    Quentin Tarantino'nun, eğer Star Trek filmi çekerse şu an gerçekleşen akışa müdahele etmeyeceği tahmin ediliyor. Son üçleme, zaten Tarantino'nu tam isteyeceği türden sarmal bir anlatım barındırıyor. Bu anlatıma nasıl bir katkı vereceğini görmek heyecan verici olacaktır. Son yıllarda LoganDeadpool ve Joker'in yarattığı yeni tarzın da şirketi oldukça heyecanlandırdığı ve Star Trek için kalıpların dışına çıkma isteği uyandırdığı gelen duyumlar arasında. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top