Hesabım
    Ruben Fleischer, Tom Holland'lı ‘Uncharted’ı Yönetebilir

    Birçok kez iptal olan anlaşmanın yeni adayı Fleischer..

    Imdb

    Tarihin en çok satan ve beğenilen konsol oyunlarından Uncharted, bir yandan oyun serisini genişletirken, bir yandan da hem fantast,k sinema severler hem de gamerlar film projesini bekliyorlar. 2011 yılından beri çekilmesi gündemde olan uyarlamanın yönetmen koltuğu için hep bir şanssızlık meydana geldi ve 6 kez bir yönetmen projeden çekilmek durumunda kaldı.

    Sony, bu kez şansszlığa bir son vermek istiyor ve işi sıkı tutuyor. Başrolün son olarak Tom Holland olacağı duyuruldu ve yönetmenlik için Gangster SquadVenom ve Zombieland gibi filmleri yöneten Ruben Fleischer ile görüşmeler sürüyor. Joe Carnahan'ın yazdığı senaryo 7. kez yönetmen buldu. Sony, bakalım bu kez mutlu sona ulaşabilecek mi?

    Fikir ilk ortaya çıktığında yönetmenin David O. Russell olacağı açıklanmıştı ama sürekli değişiklik yapılması Russell'ı projeden uzaklaştırdı ve yerine Neil Burger geçti. Burger 2012'de projeyi bıraktı ve 2014'te Seth Gordon projeye dahil edildi. Gordon şaşırtmayan bir hareketle 2015 yılında ayrılınca 2016 yılında, yönetmen Shawn Levy filmin yönetmeni olarak açıklandı. Dan Trachtenberg, 2019 yılında bu listeye dahil olup çekildikten sonra Travis Knight geçtiğimiz aylarda Uncharted yönetmeni oldu ama bu durum da çok kısa sürdü. Şimdi ise Ruben Fleischer, açıklanan 7. Uncharted yönetmeni olarak karşımızda duruyor. 

    25 Aralık 2020 tarihinde vizyonda olması beklenen Uncharted için fazla zaman kalmadı. Büyük ihtimalle Fleischer, resmi olarak yönetmen koltuğunda oturacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top