Hesabım
    92. Oscar Ödül Töreni'nde Billie Eilish, Özel Bir Performans Sergileyecek!

    Billie Eilish, Akademi Ödülleri'ne damgasını vuracak.

    Simone Joyner

    Bu yıl 92. kez gerçekleştirilecek olan Akademi Ödül Töreni'nden yeni ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Bu kez paylaşılan bilgiye göre, No Time To Die'ın müziklerini yapacak olan Grammy ödüllü başarılı müzisyen Billie Eilish'in Oscar Töreni'nde özel bir performans sergilemesi bekleniyor.

    Geçtiğimiz hafta sonu genç müzisyen Billie Eilish, "When We All Fall ASleep, Where Do We Go?" isimli albümüyle Grammy ödülünün sahibi olmuştu. Bu ödülle birlikte Grammy'nin ödül takdim ettiği en genç isimlerden biri oldu. Eilish'in Daniel Craig başrolüyle hayata geçirilen son James Bond filmi No Time To Die'ın müziklerine ağabeyi Finneas O'Connell ile birlikte imza atacağı haberi de müzisyenin kariyerindeki önemli noktalardan biri haline geldi. Şimdi ise Eilish'in 92. Akademi Ödül Töreni'nde özel bir performans sergileyeceği duyuruldu. Ancak bu 'özel performans'a nasıl bir şeyin dahil olduğu konusunda ipucu bulunmuyor. 

    Oscar Töreni, bu yıl da geçtiğimiz yıl olduğu gibi sunucusuz bir şekilde gerçekleştirilecek. ABC Entertainment'ın yapımcılığını üstlendiği törende Timothee Chalamet, Zazie Beetz, Gal GadotMindy KalingJulia Louis-DreyfusLin-Manuel MirandaAnthony RamosMark RuffaloKelly Marie Tran ve Kristen Wiig gibi isimler ödülleri takdim edecek ve hazırladıkları şov, performans ya da konuşmaları yapacaklar. Geçtiğimiz yıl Akademi Ödülleri'nin töreni sunuculuğu konusunda büyük bir tartışma çıkmıştı. Öncelikle Akademi yönetimi komedyen Kevin Hart'ı sunucu ilan etmişti. Ardından Hart'ın geçmişte yaptığı stand-up showlarında ve sosyal medya hesaplarında sarf ettiği homofobik sözler nedeniyle büyük bir tepki çekmiş ve sonunda Akademi, Hart'ı sunuculuk görevinden almıştı. Böylece 91. Akademi Ödül Töreni'nin sunucusuz olarak gerçekleştirilmesi sağlanmış, birçok oyuncu, müzisyen, yönetmen, sanat dünyasına ait isimler tören boyunca eğlenceli anlar yaşanmasını sağlamıştı. Ancak geçtiğimiz yıl Oscar töreni, önceki yıllara göre daha kısa sürdü. Yaklaşık olarak 30 dakika daha kısa olan tören, %12 civarında önceki yıllara oranla daha fazla izlendi.

    Oscar Ödül Töreni, 9 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. Tam 225 ülkede canlı olarak gösterilen törenin orijinali ABC kanalından izleniyor. Amerika, Los Angeles saatine göre kırmızı halı geçidi 6.30'da, tören ise 8.00'da başlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top