Hesabım
    "Matrix 4" Kadrosuna iZombie Yıldızı Andrew Caldwell Katıldı!

    Matrix 4 kadrosuyla ilgili haberler gelmeye devam ediyor...

    Courtesy of Warner Bros. Pictures

    Keanu Reeves'i bir kez daha Neo olarak izleyeceğimiz Matrix devam filmi Matrix 4'ün oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Bu isim ise, geçtiğimiz yıl sona eren ve bir dönemin popüler gençlik dizisi haline gelen iZombie dizisiyle tanıdığımız Andrew Caldwell oldu.

    Warner Bros ve Village Roadshow'un ortak yapımı Matrix 4'ün oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Bu isim ise Dan Is Dead, iZombie, Unbroken: Path to Redemption, Henry Danger, Haunt gibi yapımlarda karşımıza çıkan Andrew Caldwell oldu. Deadline'ın haberine göre, filmin prodüksiyonuna başlanmak üzere. Söylenenlere göre filmde Keanu Reeves'in canlandırdığı Neo karakterinin yerini Jessica Henwick'in canlandıracağı bir karakter alacak. Karakter Neo ile benzerlikler taşıyacak.

    Matrix 4'ün oyuncu kadrosuna son olarak ödüllü ve magazin dünyasının vazgeçilmez isimlerinden biri olan oyuncu Priyanka Chopra eklendi. Filmde yer alacak diğer isimler arasında Keanu Reeves, Carrie Anne Moss ve Jada Pinkett Smith'in yanı sıra  Jonathan GroffJessica HenwickYahya Abdul Mateen IINeil Patrick Harris ve Toby Onwumere yer alıyor. Filmde genç Morbius'a da yer verilmesi bekleniyor. Teorilere göre Neo ve Trinity yeniden başlatılan Matrix'le mücadele ediyor olabilir ya da eski bir simülasyon üzerinde bir şeyler deneyecek olabilirler. Ancak Matrix 4'ün konusu resmi olarak açıklanmadı.

    Filmde göremeyeceğimiz karakterler arasında özellikle Ajan Smith bulunuyor. Nedeni ise oyuncu Hugo Weaving'in programında bir tiyatro oyununun yer alması. Keanu Reeves'in başrolünde bir kez daha yer alacağı, Lana Wachowski'nin yönetmenliğini üstlendiği Matrix 4 ve John Wick 4, aynı gün içerisinde vizyona girecek. Bu tarih ise 21 Mayıs 2021 olacak seçildi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top