Hesabım
    Stallone'nin Bilim Kurgu Filmine İlgi Büyük

    Little America'nın dünya haklarının sahibi belli oldu

    Şu sıralar yoğun mesai harcanan Berlin Film Festivali'nin Avrupa Film Pazarı'ndaki uluslararası alıcılar, Sylvester Stallone'un başrol oynadığı bilim kurgu aksiyon gerilim filmi Little America için çılgına döndü ve birçok teklif arasından AGC International, dünya haklarının çoğunu alarak pazarlıkları kazandı.

    AGC’nin dünya çapındaki dağıtım başkanı Michael Rothstein, Avrupa, Çin, Güney Kore ve Latin Amerika’nın büyük bir kısmı için sağlam bir anlaşma yaptıklarını doğruladı. En iyi alıcılar arasında Fransa için Metropolitan, Almanya ve İsviçre için Leonine, İtalya için Wild Bunch ve İspanya, Portekiz ve pan-Latin Amerika için Sun Distribution yer alıyor.

    Little America, Amerika'nın iflas ettiği distopik bir gelecekte geçen bir hikayeye sahip. Stallone, Asya kökenli bir milyarder tarafından tutulan ve Hong Kong'da göçmen Amerikalıların yaşadığı bir getto olan küçük Amerika'da bulunan bir kızı bulmak için işe alınan eski bir ordu mensubunu oynuyor. Filmi, son olarak Strange But True'yu çeken Rowan Athale yönetecek.

    Stallone, dünya çapında 100 milyon dolara yakın hasılat yapan 1980'lerin ikonik aksiyon serisine dönüşü anlamına gelen Rambo V: Last Blood ile geçtiğimiz yıl yeniden gündeme gelmişti. AGC kalan az sayıdaki bölge için müzakerelerin devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde dünyanın geri kalanının çoğunu da kapatmayı hedeflediklerini açıkladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top