Hesabım
    Creed II'nin Florian Munteanu'su "Shang-Chi"ye mi Katıldı?

    Yeni bir dedikodu ortaya atıldı.

    Yeni bir dedikoduya göre, Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre filmlerinden Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings'in oyuncu kadrosuna yeni bir isim katılmış olabilir. Adı geçen isim ise Creed II'den tanıdığımız boksçu Florian Munteanu oldu.

    Creed II'de Voktor Drago olarak karşımıza çıkan Florian Munteanu'nun Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings'in oyuncu kadrosuna katılmış olabileceği söyleniyor. Prodüksiyonu Sydney'de devam eden Shang-Chi'de Florian Munteanu'nun ikinci bir kötü kahraman olarak karşımıza çıkacağı söylentiler arasında bulunuyor. Avusturalya hükümeti ve Yeni Güney Galler devleti tarafından milyonlarca dolarlık destek alacak olan Disney yapımı Marvel Sinematik Evreni'nin Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings, Marvel'da çekilen ilk Asya filmi olacak. Disney'e bakıldığında ise Mulan filmiyle stüdyonun Asya'ya açıldığı görülüyor.

    Enter The Dragon'un yarattığı furyadan ilham alarak ilk kez 1973 yılında, Special Marvel Edition #15 çizgi romanı ile Marvel evrenine giren Shang-Chi'nin senaryosunu Wonder Woman 1984Jean Claude Van JohnsonCehennem Melekleri serisi, Zombieland: Double Trap gibi yapımların senaryosunda imzası bulunan Çinli-Amerikalı senarist Dave Callaham kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ise başrolde Limu Liu olmak üzere Awkwafina ve Tony Chiu-Wai Leung'un yer aldığı biliniyor. Tony Chiu Wai Leung, Marvel'da daha önce de karşımıza çıkan Mandarin' hayat verecek.

    Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings, 12 Şubat 2021'de izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top